Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε την κούκλα 14χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, η ιταλίδα sex symbol την "έδειξε" υπερήφανη στο instagram

Δείτε την κούκλα 14χρονη κόρη της Μόνικα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αφορμή σποτάκι των Dolce e Gabbana

To πρώην ζεύγος της αισθησιακής ιταλίδας σταρ Μόνικα Μπελούτσι και του γάλλου γόη Βενσάν Κασέλ έχει αποκτήσει δυο κόρες, γεννημένες στη Ρώμη και μεγαλωμένες στο Παρίσι, τη 14χρονη σήμερα Ντέβα και τη Λεονί 9 ετών. Η μεγαλύτερη, που θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοθώρητα παιδιά διασημοτήτων πόζαρε για διαφήμιση των Dolce e Gabbana και η Μόνικα την ανέβασε υπερήφανη στο ίντερνετ. Η εικόνα αυτή, που αποκάλυψε ένα γνήσιο πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς, έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου. Τα ιταλικά media ήδη αποκάλεσαν την έφηβη "θαύμα της φύσης".

Με λευκό, καλοκαιρινό φόρεμα, με επιρροές από την κουλτούρα της Σικελίας, "κοφτά" κεντήματα, ξέπλεκα φυσικά μαλλιά η Ντέβα έκανε αίσθηση. Θυμίζουμε πως στα πρώτα της βήματα και η πανέμορφη μαμά της, φωτογραφιζόταν για τους Dolce e Gabbana.

Οι γονείς της βέβαια έχουν πλέον "γυρίσει σελίδα" στην προσωπική τους ζωή. Ο 52χρονος Κασέλ παντρεύτηκε πρόσφατα το 21χρονο εξωτικό μοντέλο Τίνα και περιμένουν γιο ενώ η 55χρονη Μπελούτσι επισημοποίησε το δεσμό της με τον 36χρονο γάλλο γλύπτη, συλλέκτη και αντικέρ Νικολά Λεφέβρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight