Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 153): ΣΟΚ: Το νότιο Πάρκο πρέπει να επιστρέψει στην αρχική κατάσταση

Αποκλειστικό (Νο 153): ΣΟΚ: Το νότιο Πάρ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Καθαρογράφηκε η απόφαση του Δικαστηρίου

Σοκ και δέος στον Δήμο Πατρέων μα και σε όλους τους πατρινούς προκάλεσε η καθαρογράφηση της απόφασης του Δικαστηρίου για την υπόθεση Πελετίδη.

Ως γνωστόν ο δήμαρχος της πόλης σύρθηκε κατηγορούμενος για την διαμόρφωση του νοτίου πάρκου, επειδή τα έργα που έγιναν ήταν χωρίς άδεια.

Όλοι ανακουφίστηκαν την Δευτέρα (1/4) όταν βγήκε η απόφαση και ήταν αθωωτική, τόσο για τον Κ. Πελετίδη, όσο και για τον αντιδήμαρχο Παύλο Στάμο, όμως η κρυάδα θα ερχόταν μετά…

Πράγματι οι δύο άνδρες αθωώθηκαν, γι’ αυτό και τα πανηγύρια στην οδό Γούναρη, όμως η απόφαση αυτή αφορούσε τα φυσικά πρόσωπα. Όταν καθαρογράφηκε και κοινοποιήθηκε στον Δήμο, όλους τους έλουσε κρύος ιδρώτας.

Το δικαστήριο, όπως αναγράφεται στην πίσω σελίδα, υποχρεώνει τον Δήμο να επαναφέρει τον χώρο στην αρχική κατάσταση!

Ήδη τα αρμόδια συνεργεία έχουν αρχίσει να μεταφέρουν το γκαζόν, τις βρύσες, την παιδική χαρά, τα φωτιστικά σώματα κλπ, στο υπό διαμόρφωση ανατολικό πάρκο. Μάλιστα από το ανατολικό πάρκο, όλα τα μπάζα θα μεταφερθούν στο νότιο ώστε να δείχνει ακριβώς όπως ήταν παλαιότερα.

* Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 152): Από τον πρώτο γύρο των εκλογών θα ψηφίζουμε και για τον 2ο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα