Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πιστοποίηση επιπέδου 7 στο προπτυχιακό πρόγραμμα των χημικών μηχανικών του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Πιστοποίηση επιπέδου 7 στο προπτυ...

Εκδήλωση για την τέχνη της διαφορετικότητας διοργανώνει η ομάδα ΕΚΟ του Πανεπιστημίου

Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της Πρυτανείας, είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι το Συμβούλιο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση χορήγησε πιστοποίηση επιπέδου 7, στο Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής για τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές του διαδικασίες, με βάση τις αρχές του προτύπου ποιότητας ΠΠΣ της ΑΔΙΠ και με τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG 2015).

Κατά τη διαδικασία Πιστοποίησης του ΠΠΣ συνεργάστηκαν η Διοίκηση του Ιδρύματος και η  Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας με τη Διοίκηση και την Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης της Ακαδημαϊκής Μονάδας. Η πιστοποίηση ολοκληρώθηκε με επιτόπιες επισκέψεις επιτροπών εμπειρογνώμων από το εξωτερικό. Σημαντική ήταν η συμβολή των μελών ΔΕΠ, φοιτητών, ερευνητών, αποφοίτων και των κοινωνικών εταίρων του Τμήματος.

Δίνονται δημοσίως συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέδραμαν και  εργάστηκαν με αφοσίωση  για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Τι είναι Διαφορετικότητα; Τη φοβόμαστε, την ανεχόμαστε, την προσπερνάμε ή μήπως τελικά δεν απέχει και τόσο από εμάς; Η ομάδα ΕΚΟ του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η Τέχνη της Διαφορετικότητας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών (αίθουσα Ι4).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των νικητών του Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα τη «Διαφορετικότητα» (#eko_diaforetikotita), ενώ θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από δρώμενα που αγγίζουν πολύπλευρα τη Διαφορετικότητα.

Οι ΕΚΟ UPatras είναι η δράση «Υποστήριξη παρεμβάσεων κοινωνικής μέριμνας φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε: εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις