Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ FOUR SEASONS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Ο ΠΡΩΗΝ «ΑΣΤΕΡΑΣ»

ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ FOUR SEASONS ΣΤΗΝ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γεννήθηκε το αθηναϊκό Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Aνοιξε επισήμως την Πέμπτη 4 Απριλίου το πολυαναμενόμενο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, στην πανέμορφη χερσόνησο του θρυλικού «Αστέρα» Βουλιαγμένης, τη λεγόμενη αθηναική Ριβιέρα, βάζοντας την Ελλάδα στο χάρτη της διάσημης ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας του υψηλού status φιλοξενίας.

 

H πασίγνωστη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων που ιδρύθηκε το 1960 ποντάροντας σε «άπιαστα» στάνταρντς υπηρεσιών, διαθέτει 112 hotels & resorts στους ωραιότερους και πιο κομβικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Στην ελληνική πρωτεύουσα, το ηχηρό brandname εγκαθίσταται με τη συμβολή του αργολικής καταγωγής στελέχους του Σαμ Ιωαννίδη, ο οποίος εκτίμησε την απίστευτη γεωγραφική θέση του «Αστέρα» στον ειδυλλιακό πευκόφυτο παράδεισο του Λαιμού. Ο ίδιος χαρακτηρίσει τις νέες εγκαταστάσεις μια μικρή πολιτεία μεσογειακής ευζωίας που δίνει τη δυνατότητα για ποικίλες δραστηριότητες.

Μιλάμε για δυο ξενοδοχειακά κτίρια και μια σειρά από ιδιωτικές βίλες. Η «Ναυσικά» έχει περισσότερο χαρακτήρα νεανικού resort και οδηγεί στην ιδιωτική παραλία, προσφέροντας γαλαζοπράσινη θέα από όλα τα φωτεινά δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. Τα τρία εστιατόρια και μπαρ  (η ιταλική trattoria Mercato, το χαρούμενο Avra Lounge Bar και το λατινοαμερικανικό grill Helios δίπλα στην πισίνα), μαζί με το γυμναστήριο και τις πολυτελείς μπουτίκ, θα την κάνουν σημείο συνάντησης.

Ο «Aρίωνας»  αντικατοπτρίζει την ελληνική φινέτσα με χαλαρό, αλλά κομψό, ρετρό σχεδιασμό διαθέτοντας τέσσερα εστιατόρια και μπαρ (το ελληνικό εστιατόριο θαλασσινών Pelagos, το Astron Lounge, το Aristotle’s Cigar Lounge και την Taverna 37, μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα), καθώς και το Spa του συγκροτήματος, με δέκα δωμάτια περιποίησης και μια καταπραϋντική εσωτερική πισίνα.

Tη γενική κατασκευαστική ευθύνη είχε το γραφείο του Χάρρυ Κ. Μπουγαδέλη ΑΕΤΕΡ Αρχιτέκτονες. Συνεργάστηκε επίσης κατά περίπτωση μια ομάδα αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών διεθνούς βεληνεκούς (ανάμεσά τους ο διάσημος ντιζάινερ Meyer Davis και  ο αρχιτέκτονας Martin Brudnizki), αλλά και Ελλήνων, όπως οι Κ-studio των αδελφών Καραμπατάκη και το γραφείο του Θωμά Δοξιάδη (doxiadis+).

 

Στο σάιτ του ξενοδοχείου θα δείτε τους διαφορετικούς τύπους δωματίων, οι τιμές ξεκινούν από 365 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View