Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ L’ OREAL ΣΤΑ 51 ΤΗΣ, ΕΝΙΩΘΕ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ

ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ L’ O...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από το σχολικό bulling πρότυπο ομορφιάς και αυτοπεποίθησης

H νέα αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα και η πολύ λεπτή, νεοαποκτηθείσα σιλουέτα που συντέλεσαν σε μια άκρως ανανεωμένη εικόνα της διάσημης τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν, απέφεραν καρπούς: η 51χρονη ερμηνεύτρια του αξεπέραστου σάουντρακ του «Τιτανικού» στέφθηκε πρέσβειρα και νέο πρόσωπο της αυτοκρατορίας ομορφιάς LOreal.

Η Σελίν, που αφότου χήρεψε αποθεώθηκε για το ντύσιμό της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ενώ τα media την έκαναν διαρκώς «θέμα» για την απώλεια κιλών και το φημολογούμενο νέο της έρωτα, προβάλλεται πια ως το καινούριο  style icon. Τίτλο που ουδέποτε… φλέρταρε στα νιάτα της. Τα βραβεία Grammy και το μοναδικό «μέταλλο» της φωνής της έχουν επισκιαστεί τελευταία από τη σχέση της με τη μόδα.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της με τη L’ Oreal, η βασίλισσα της ποπ δήλωσε: «Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που με ενθουσιάζει να δίνω δύναμη στους άλλους με τη φωνή μου, να τους κάνω να αισθάνονται όμορφοι, σίγουροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Να τους εμψυχώνω να αγαπούν τον εαυτό τους. Nιώθω επιτέλους δυνατή, κάνω αυτό που θέλω όποτε θέλω. Οταν μου ζητήθηκε να γίνω πρέσβειρα ομορφιάς από αυτό το πελώριο brand, το μεγαλύτερο στον κόσμο εδώ για πάνω από εκατό χρόνια, ήταν κάτι που δεν περίμενα ποτέ να μου συμβεί. Και αυτό γιατί την εποχή που ήμουν νέα δεν ένιωθα καθόλου όμορφη και δεν είχα αυτοπεποίθηση. Είχα πρόβλημα με τα δόντια μου, με το ότι ήμουν αδύνατη και υπέμενα bulling στο σχολείο. Το να γίνω λοιπόν πρέσβειρα της L’ Oreal στα 51 μου ήταν απίστευτο»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View