Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Στις 12 με 14 Απριλίου το 5ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας & Χειρουργικής

Πάτρα: Στις 12 με 14 Απριλίου το 5ο Κλιν...

Είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας -Παράρτημα Πατρών

Tο 5ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας & Χειρουργικής - CCIMS θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Απριλίου 2019 στους χώρους του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών & του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του σεμιναρίου, www.eefie.org/ccim το Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας – CCIM (Clinical Course of Internal Medicine) αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του Παραρτήματος Πατρών της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας – ΕΕΦΙΕ.

Το 1ο Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 27-28 Σεπτεμβρίου 2014, στο Συνεδριακό Χώρο της Αγοράς Αργύρη στην Πάτρα και έκτοτε έγινε θεσμός συμπληρώνοντας 4 συναπτά έτη που πραγματοποιείται ανελλιπώς.

Από τα πρώτα βήματα, το Σεμινάριο είχε την καθολική υποστήριξη του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ ήταν και εξακολουθεί να είναι μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φοιτητές και απόφοιτους των Ιατρικών Σχολών της χώρας, να παρακολουθήσουν ένα τριήμερο σεμινάριο βασισμένο σε μείζονα θέματα Παθολογίας, απλοποιημένα και κατανοητά για όλους.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα, με την υπογραφή των καθηγητών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και εκπροσώπων άλλων ακαδημαϊκών και μη φορέων του χώρου της Υγείας, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν πρωτότυπες ομιλίες, κλινικά περιστατικά με ενεργή συμμετοχή του κοινού, και κλινικά φροντιστήρια, αλλά και να εκπαιδευτούν σε Workshops προσομοίωσης της καθημερινής κλινικής πράξης.

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις το Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας – CCIM ανανεώνεται και βελτιώνεται με στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια καθολική θέαση της ιατρικής πράξης.

Φέτος, για τη συμπλήρωση μιας πενταετίας από την πρώτη διοργάνωση, η Παθολογία συναντά τη Χειρουργική στο 5ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας και Χειρουργικής – CCIMS (Clinical Course of Internal Medicine & Surgery) σε μια νέα εκδοχή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο διαδραστική για τους συμμετέχοντες.

Το Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας & Χειρουργικής αποτελεί έναν αναγνωρισμένο θεσμό από τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι αποκομίζουν γνώσεις, εμπειρίες και κίνητρα για το μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being