Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Επιστημονική ημερίδα για τα ρευματικά νοσήματα σήμερα στην Αγορά Αργύρη

Επιστημονική ημερίδα για τα ρευματικά νο...

Στις 6 το απόγευμα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Πάτρας οργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Ρευματικά Νοσήματα και Χειρουργεία Αποκατάστασης» για την αποκατάσταση των πασχόντων που εμπλέκονται σε χειρουργικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της κατάστασής τους και την αποκατάστασή τους.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αγορά Αργύρη», στην Πάτρα.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι ιατροί ρευματολόγοι και συγκεκριμένα οι: Ελένη Τσιάκου, Ανδρέας Μπούνας και Δημήτρης Καρόκης, όπως επίσης και ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Κων/νος Μουσαφίρης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδίου δράσης για την πρόληψη της Υγείας των πολιτών στηρίζει κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία χρονίων παθήσεων.

Η φροντίδα των χρονίων πασχόντων και η συνεχής ενημέρωση των ίδιων και των οικείων τους σχετικά με τις νέες εξελίξεις στους χώρους των Επιστημών Υγείας αποτελεί βασικό μέλημα τόσο για τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το επιστημονικό προσωπικό των νοσηλευτικών κέντρων της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούν, αλλά και των συλλόγων για την άμεση στήριξη των μελών τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being