Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

AXDW: ΦΛΑΣ ΣΤA SHOWS ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ PANOS APERGIS KAI TΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΩΝ ΜΙ-RO

AXDW: ΦΛΑΣ ΣΤA SHOWS ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ PANOS ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Greek Boho & Eighties Glam

Η Κυριακή ήταν η πέμπτη και προτελευταία μέρα επιδείξεων για την αθηναική εβδομάδα μόδας AXDW όπου μεταξύ άλλων επέδειξαν τη δουλειά τους ο πιστός στο bohemian style πατρινός σχεδιαστής Panos Apergis και οι πάντα λαμπεροί Mi-Ro, που πάντα συγκεντρώνουν front row γνωστά πρόσωπα της τέχνης, της μόδας και της τηλεόρασης.

 

Panos Apergis παρουσίασε κυρίως εμπριμέ φορέματα καθώς και μαντό και σύνολα  με άνθινα σχέδια που παρέπεμπαν σε λαικά μοτίβα. Οι φόρμες ήταν άνετες και τα μήκη «έπαιζαν» σε μίντι και μίνι. Η επιρροή της ελληνικής κουλτούρας ήταν όπως πάντα αισθητή με την πρώτη ματιά.

 

-Το σχεδιαστικό δίδυμο των Δημήτρη Μαστρόκαλου & Γιάννη Ράπτη (Mi-Ro) πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επίδειξη σαν αυτόνομη παραγωγή, ενταγμένη στην AXDW.  Πάνω από 500 θεατές αφέθηκαν στην αίγλη της δεκαετίας του ’80 –τονισμένοι ώμοι, ατελείωτα πόδια, αιχμηρά ντεκολτέ, σεξαπίλ υψηλών εντάσεων–για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019. Όξινα παστέλ και νέον αποχρώσεις, δραματικό μαύρο, shocking κόκκινο σε μάτ και αστραφτερές ματιέρες, αλλά και εκρήξεις απο τούλινα βολάν θύμιζαν τις ηρωίδες του Guy Bourdin , του Helmut Newton και του Chris Von Wangenheim. H διάθεση είναι σαφής #neverendingglam. Την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο Νικόλας Γεωργίου. Το styling των μαλλιών πραγματοποιήθηκε απο την ομάδα Diamantopoulos Academy με προϊόντα Rene Furtener. To μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσος και η ομάδα Freddy Makeup Stage.Τα ειδικά σχεδιασμένα για την βραδιά υποδήματα του show ήταν απο την εταιρία Sante. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την νέα premium vodka Stoli Gold. Ελένη Μενεγάκη, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπεκατώρου, Τζίνα Αλιμόνου, Κατερίνα Καινούριου, Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας, Μπέτυ Μαγγίρα, Νατάσα Καλογρίδη, Φανή Σαραντοπούλου, Ελενα Μακρή, Ελενα Γαλύφα, Σάγια, Γιούλικα Σκαφιδά και Δημήτρης Μοθωναίος ήταν εκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View