Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδεία Νίκου Παπαδημάτου σε Ψαθόπυργο και Δρέπανο

Περιοδεία Νίκου Παπαδημάτου σε Ψαθόπυργο...

"Θερμή υποδοχή στον υποψήφιο Δήμαρχο από τους πολίτες"

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού  "Πάτρα Ενωμένη" αναφέρεται: "«Αέρας νίκης δημιουργείται για την δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Παπαδημάτου, καθώς ήταν ιδιαίτερα θερμή και εντυπωσιακή η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Ψαθοπύργου και του Δρεπάνου, όπου περιόδευσε μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ο Νίκος Παπαδημάτος συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα των περιοχών τους, ενώ ήταν ενήμερος τόσο για το μείζον θέμα της διάβρωσης των ακτών , που αντιμετωπίζουν , όσο και για το σοβαρό ζήτημα του αμιάντου.

«Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τα προβλήματα του Ψαθοπύργου και του Δρεπάνου. Εμείς ως Δημοτική Παράταξη και αυριανή Δημοτική Αρχή από την επομένη της εκλογής μας θα σκύψουμε πάνω από τα συγκεκριμένα ζητήματα με σωστή στρατηγική και σχεδιασμό, για την επίλυσή τους. Η φωνή των κατοίκων επιβάλλεται να ακουστεί δυνατά και να φθάσει στα κέντρα εξουσίας», σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος. Και υπογράμμισε : «Μόνο με ενωμένη την Πάτρα μπορούμε να προχωρήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις