Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 25 Απριλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 25 Απριλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Το περιβάλλον σας γίνεται ευχάριστο σήμερα με εποικοδομητικές συναντήσεις. Οι σχέσεις σας με συναδέλφους σας πάνε καλά, αποφύγετε ωστόσο συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές, μια και υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης. Θα σας δοθούν και ευκαιρίες μέσα από ξαφνικές επαφές (ερωτικές – επαγγελματικές), γι αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά να τις «αρπάξετε» .

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ας μην γίνει το άγχος σας η αιτία να πείτε λόγια σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον που θα σας κάνουν να το μετανιώσετε. Μην ξεσπάτε στην σχέση σας! Δε σας φταίει τίποτα. Αν μιλήσετε με ωραίο τρόπο και εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας με τακτ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνετε κατανοητοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διασκέδαση, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα. Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων. Μόνο μπερδέματα και έριδες θα δημιουργήσετε, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, γι’ αυτό σήμερα φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση…

ΛΕΩΝ

Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και ακολουθείστε τη λογική σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα! Πιέζεστε από ψυχική και σωματική κούραση και είστε επιρρεπείς σε λάθη και παραλείψεις. Αφιερώστε χρόνο για την ξεκούραση και αναζωογόνηση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δυνατότητες μιας εξέλιξης στην εργασία σας είναι πολύ σημαντικές. Όλα μπορούν να αλλάξουν και να αλλάξουν γρήγορα. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξετε με περιττές δαπάνες καταναλωτικής φύσης.

ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να μη βιαστείτε να πανηγυρίσετε ή να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας πρόωρα. Υπάρχουν και οι καλοθελητές που καραδοκούν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα απαιτεί να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Φανείτε προσαρμοστικοί στην δουλειά σας και μην αφήνετε τα απρόοπτα να χαλάσουν τη διάθεση σας και να σας αποσυντονίσουν. Το πνεύμα σας θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλο κατά τη διάρκεια της μέρας. Ευνοϊκή μέρα για συγγραφείς και καλλιτέχνες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.  Οι δεσμευμένοι ή σε γάμο προσέξτε όμως τις παράλληλες σχέσεις. Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος αποκαλύψεων και έντονων διαπληκτισμών, στην καλύτερη των περιπτώσεων...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήνετε τον εκνευρισμό που κουβαλάτε από την δουλειά σας να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Η σημερινή μέρα είναι σχεδιασμένη για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα! Αν δεν μπορείτε, μην αφήσετε το βράδυ σας ανεκμετάλλευτο… Χαρείτε μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα και ξεσκάστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει η τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος! Και εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία σας για κάτι καινούργιο. Εάν είστε όμως δεσμευμένοι, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε

ΙΧΘΕΙΣ

Η ημέρα σας κάνει, μέσα από την ακτινοβολία σας και τον εμφανή τρυφερό συναισθηματισμό σας, ένα το άτομο που θα πρόσεχε κανείς μέσα στο πλήθος… Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την σημερινή ημέρα, εάν είστε αδέσμευτοι! Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ακτινοβολία σας αυτή μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη σε διαπραγματεύσεις!

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being