Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Απριλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 24 Απριλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Κάποιος ίσως σας δώσει ιδέες ή σας προτείνει μια νέα επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις και να διευρύνετε τις δραστηριότητες σας. Η διάθεση σας είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφο σας είναι περισσότερες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε να εκφράσετε ωμά την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα καταφέρνετε να γίνετε δυναμικοί και παίρνετε δραστικές αποφάσεις που αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωή σας. Σχεδιάστε πως θα προωθήσετε τα σχέδια σας, ώστε να γίνουν αποδεχτά και περάστε στην πράξη. Αν ασχοληθείτε όμως ταυτόχρονα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνετε λάθος. Γι’ αυτό, βάλτε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μια στερεή βάση στα επαγγελματικά σας, αυτό όμως μη σας κάνει να διστάζετε και πάρτε πρωτοβουλίες, γιατί θα χάσετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Ο έρωτας μπορεί να απογειώσει τους αδέσμευτους και να περάσουν τόσο όμορφα με ένα άτομο που βλέπουν πως ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό, που δεν θα θέλουν να τελειώσει.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία δεν είναι και το καλύτερο χαρτί σας σήμερα. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Απρόοπτες εξελίξεις για σας στον οικονομικό τομέα! Μια συμφωνία θα σημαδέψει τη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο. Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές  με τον/την σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεται να ενστερνιστείτε μια πιο θετική στάση απέναντι στα πράγματα. Ο χρόνος είναι απαραίτητος για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας πάνε καλά, αποφύγετε ωστόσο συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές , γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης. Στον οικονομικό τομέα δεν συνιστούνται οι δανεισμοί! Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις σας, μια και θα υπάρξουν παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια μικροεμπόδια θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα μέσα στη μέρα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να διώξετε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα δικά σας χέρια...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα φέρνει απογοήτευση και πικρία που θα προέρχεται από τον περίγυρο σας. Στις σχέσεις σας με τους γύρω σας πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και πιο μαζεμένοι, για να μη δίνετε αφορμή για σχόλια.  Το ένστικτο σας είναι αρκετά δυνατό για να βοηθήσει στις αποφάσεις που θα πάρετε αναφορικά με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται στα επαγγελματικά σας, αλλά μην προσπαθήσετε να βγάζετε συμπεράσματα από την αρχή. Στην πορεία θα φανούν τα θετικά. Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή, μια και τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα. Οι ελεύθεροι να περιμένετε ένα καινούργιο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σας. Παραμείνετε επιφυλακτικοί και μην αφεθείτε, μέχρι να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε επαγγελματικό επίπεδο κερδίζετε την εκτίμηση και λαμβάνετε τις ευχαριστίες για τις ικανότητές και την διπλωματία σας. Η αισθηματική σας ζωή όμως παρουσιάζει ένταση , απρόοπτα και κάποια δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις παρεμβολές για να βρείτε ισορροπίες.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being