Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Απριλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 23 Απριλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σας. Είστε έτοιμοι για δράση και οφείλετε να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας σε σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα  οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα. Προσέξτε την υγεία σας και πάρτε φάρμακα μόνο σε μεγάλη ανάγκη και μετά από συμβουλή γιατρού.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα υπάρξουν ευχάριστα νέα… Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας οι δεσμευμένοι. Ωραία μέρα επίσης και για μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό ή οικείο περιβάλλον σας, θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Κινηθείτε με προσοχή για να μην επέλθουν ρίξεις… Τα αρνητικά γεγονότα στην ζωή έχουν σκοπό να μας κάνουν να βρεθούμε σε ένα στάδιο αυτογνωσίας. Τα άστρα σας συντροφεύουν με την θετικότερη ενέργεια στο στάδιο αυτό...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας! Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό! Πριν κάνετε όμως τα όποια βήματα, πρέπει να είστε σίγουροι ότι είναι αυτό που ζητάτε ή έχετε ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Αν είστε μόνοι, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Όσο πιο πολύ σκέφτεστε ανάμεσα στις επιλογές που έχετε, τόσο πιο πολύ μπλέκεστε ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει. Εάν είστε δεσμευμένοι, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλύσετε τα προβλήματα μέσα από συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί περνάτε μια όμορφη φάση, με πολύ κατανόηση και αγάπη. Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Εξωτερικά ερεθίσματα (ίσως από άτομα της πατρικής σας οικογένειας σας) εμποδίζουν τον γάμο σας ή τις συνεργασίες σας. Μην αφήνετε κανέναν εξωγενή παράγοντα να σας χειραγωγεί! Αλλάξτε και «φωτίστε» την εικόνα σας! Μια νέα δραστηριότητα θα είχε θαυμάσια επίδραση στο ηθικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες έχει η μέρα πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα που υπόσχονται ανάπτυξη, αργή μεν αλλά σταθερή. Μην βιάζεστε… Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες έχει επίσης το σημερινό μενού. Ερωτικά εμφανίζεται κάτι νέο για τους αδέσμευτους! Ζήστε το, με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν κρίνετε ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο..

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να λύσετε διάφορα θέματα μην κινείστε βιαστικά και επιπόλαια. Να έχετε μια σταθερή γραμμή δράσης και  οργανωθείτε για να είστε αποδοτικοί! Στα οικονομικά σας επικρατεί χάος αυτή τη περίοδο, αν και άτομα λογικά και συγκρατημένα.  Μην ξοδεύετε πολλά για θέματα σπιτιού, γιατί σίγουρα θα ξεφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και μια σύγχυση συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε από τη μια αρκετά ευαίσθητοι και από τη άλλη θα ξυπνήσουν τη διάθεση σας για προσφορά! Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σας πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είστε αυτή τη στιγμή ψυχολογικά έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η διαρκής εσωτερική σας ένταση κουράζει το σύντροφο σας. Αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σας, για να ισορροπήσετε την σχέση σας αλλά και για να ηρεμήσετε και σεις λίγο από την πίεση της καθημερινότητας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

Προσέξτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.! Ενισχύστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες και καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε, γιατί το άγχος σας επιβαρύνει αισθητά.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being