Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Απριλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 22 Απριλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Θετική επιρροή από τα άστρα έχετε σήμερα, μπαίνοντας σ ένα νέο περιβάλλον ή προβάλλοντας κάποιες νέες ιδέες που μπορεί να αποφέρουν κέρδη και ανάπτυξη. Μην εμπιστεύεστε όμως άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να μπορέσετε τη διατηρήσετε. Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογενείας ή σπιτιού. Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αναβάλετε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Τα οικονομικά σας είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μέσα από τις επικοινωνίες ή στην διάρκεια κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας συγκινήσει ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτικά θα νιώθετε σαν σε ανάμενα κάρβουνα, ανήμποροι να αντισταθείτε στο πεπρωμένο σας. Μακροχρόνιες σχέσεις κινδυνεύουν να διαλυθούν εξ αιτίας επαναλαμβανόμενων λαθών. Αν είστε μόνοι και δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, είναι πολύ πιθανό να το συναντήσετε αυτές τις μέρες. Βγείτε και διασκεδάστε με φίλους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του σήμερα. Αν και η μέρα είναι ρομαντική, με λίγη διαίσθηση μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να έχετε μια πιο σωστή και ώριμη άποψη για τους ανθρώπους. Μην λυπάστε για την συμπεριφορά τους, έχουν την ευθύνη των πράξεών τους και  δεν χρειάζεται να επηρεάζεται τη δική σας ψυχολογία αρνητικά. Στα επαγγελματικά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε υπομονή και επιμονή, η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα. Ξαφνικές γνωριμίες σας οδηγούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσης. Το θηλυκό στοιχείο πολύ έντονο, με νέες ερωτικές γνωριμίες  για τους άντρες και  επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη μια θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας και να είστε το επίκεντρο του θαυμασμού, από την άλλη δεν θέλετε να κάνετε καμιά προσπάθεια για να αλλάξετε κάποια πράγματα. Στη δουλειά σας αξιοποιήστε κάποιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχή σας δεν βολεύεται με τις «λογικές» επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αν αλλάξετε τώρα, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο ... Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σας αποσυντονίσει και δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες!  Όσο για τα αισθηματικά σας, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε πνευματική διαύγεια και θα καταλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και  θα σας ανοίξει δρόμους με ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα ήταν κρίμα να χαθούν ευκαιρίες…

ΙΧΘΕΙΣ

Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που διαμείβονται πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα και να το λύσετε για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται απλά παρατηρητικότητα, επιμονή και υπομονή.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being