Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Απριλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 21 Απριλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το εργασιακό πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια… Τα πάντα πρέπει να γίνουν με μέτρο, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σας  βάλουν σε μπελάδες. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα και ιδιαίτερη προσοχή για να μην αποκαλυφτείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι θετική και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η μέρα και την επισημοποίηση δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες! Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη ευελιξία και διπλωματία στη πορεία που έχετε χαράξει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε… Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και πιστέψτε στον εαυτό σας! Σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Ετοιμαστείτε να δεχτείτε απρόσμενες επισκέψεις από φίλους. Θα υπάρξουν ανταλλαγές ιδεών και απόψεων με δημιουργικό τρόπο, με αποτέλεσμα να νιώσετε ικανοποίηση στο τέλος της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Η ένταση είναι αυτή που κυριαρχεί στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά οι κανόνες μπορούν εντελώς ξαφνικά να αλλάξουν. Επέλεξε αν θα τους ακολουθήσετε ή αν θα αποχωρήσετε από τη σχέση αυτή. Προχωρήστε στον δρόμο σας, σας περιμένουν θετικές εκπλήξεις. Μέσα από την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού σας, επιλέγετε και  αυτούς που βάζετε στη ζωή σας…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες. Ξεσπάτε σε λάθος άτομα εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που είναι διάχυτη σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας.

Θα μπορέσετε να επιβάλετε τις επιθυμίες σας με σχετική άνεση, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε. Στα οικονομικά σας καλό είναι να μάθετε να πειθαρχείτε και να μην παρασύρεστε σε δαπάνες που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί κάτι χαρμόσυνο θα συμβεί στον γάμο ή τις συνεργασίες σας. Μην μένετε αδρανείς από ανούσιες ανασφάλειες. Στα οικονομικά  θα σας απασχολήσει το θέμα των εξόδων μέσα στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα, αν ψάξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρα σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε για λίγο και η νευρικότητα σας θα χαλάσει τη διάθεση. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο εύκολα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, μια και μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφωνίες των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσματα που προέκυψαν από πρόσφατες αντιπαραθέσεις. Τα αισθηματικά αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσείς αλλάζετε τη στάση σας και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν. Κρατήστε τη θετική σας διάθεση και απολαύστε το βραδάκι, που ξεκινά παρέα με τον ταίρι σας ή αν είστε μόνοι, με αγαπημένους φίλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιούργημα, νέα ιδέα, ή κάποια σχέση.  Θα υπάρξουν δυσκολίες, οργανωθείτε όμως, γιατί μόνον έτσι θα αγγίξετε την επιτυχία. Συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται οι υψηλότεροι στόχοι σας. Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, οργανώστε το πρόγραμμα σας.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being