Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 20 Απριλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 20 Απριλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε να κάνετε κοινωνικές επαφές ή να φύγετε με φίλους ένα ταξίδι. Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες. Μην εμπιστεύεστε όμως τρίτους! Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε, θα επανέλθει σύντομα…

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή σήμερα μια και μπορεί να παρερμηνεύσετε πληροφορίες και συζητήσεις και ίσως χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα. Τα άστρα σας φέρνουν στο επίκεντρο με επαγγελματικές ίντριγκες. Πρόσωπα σας συκοφαντούν και σας εμπλέκουν σε ιστορίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρείτε διεξόδους διαφυγής. Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά σας λάθη. Οικονομικά  βρίσκεστε εκτεθειμένοι και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ημέρα κοινωνικών συναναστροφών η σημερινή και ίσως κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα να γιορτάζει κάτι. Η γενναιοδωρία σας χαρακτηρίζει σήμερα. Προσφέρετε στον συνάνθρωπό σας που βρίσκεται σε δεινότερη από εσάς θέση και το Σύμπαν θα σας αποζημιώσει πλουσιοπάροχα.

ΛΕΩΝ

Η φαντασία σας είναι ανεξέλεγκτη και είναι σαν να ζείτε στον μαγικό σας κόσμο, αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Προσέξτε μόνο μην προσγειωθείτε ανώμαλα… Ως προς την προσωπική σας ζωή, η διαίσθηση σας είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στο πως θα πρέπει να κινηθείτε αναφορικά με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διατηρήστε την ηρεμία και αισιοδοξία σας και απολαύστε την μέρα με καλή παρέα ή ακόμη και μόνοι, κάνοντας κάτι που θα σας γεμίσει και θα σας ισορροπήσει. Φίλοι ενδέχεται να σας φορτίσουν με τα προβλήματα τους, και ενώ η ψυχολογία σας ήταν ανεβασμένη, με την πάροδο της μέρας κινδυνεύετε να πέσετε σε κατάθλιψη.

ΖΥΓΟΣ

Συναισθηματικά φορτισμένη η σημερινή μέρα για σας, μια και αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει πάψει να είναι για σας αυτό που αρχικά ήταν. Μην παίρνετε ωστόσο αποφάσεις έν θερμώ. Φροντίστε τον εαυτό σας, βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Η περίοδος είναι πολύ απαιτητική και θα πρέπει να εκμεταλλεύεστε κάθε δυνατή χρονική στιγμή για ανασυγκρότηση δυνάμεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια μέρα που θέλετε να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε μακριά από κόσμο και σκοτούρες. Έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι επιτέλους για τον εαυτό σας, κάτι που θα μπορούσε να είναι και περισσότερο πνευματικό. Εάν καταφύγετε σε shopping therapy , οι σπατάλες που πιθανό να κάνετε δεν θα σας βγουν σε καλό. Περιορίστε τις αγορές σας στα απολύτως απαραίτητα για να μην κλαίτε σε λίγο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια σκληρή αντεπίθεση θα δεχτείτε από συνάδελφο ή συνεργάτη που θα την θεωρήσετε άδικη. Μην εμπλέκεστε σε διαπληκτισμούς, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Κάποια εμπόδια που θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια της μέρας, όπως έρχονται έτσι θα φεύγουν. Εσείς όμως την προσοχή σας στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Τα αισθηματικά σας συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθετε λίγο πιο αισιόδοξα. Χαρείτε μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σας, είτε, αν είστε μόνοι, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο σας. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δημιουργεί ικανοποίηση. Το πλανητικό σκηνικό ωστόσο θα σας δημιουργήσει εσωτερική πάλη και θα σας κάνει πολύ απαιτητικούς και υπερβολικούς σε αυτά που ζητάτε. Φερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν κερδίζονται οι αγώνες, ούτε με αναποφασιστικότητα, ούτε και με άσκοπες εκρήξεις θυμού. Δείξτε διαλλακτικότητα και εκμεταλλευτείτε τον ευμετάβλητο του χαρακτήρα σας. Στα αισθηματικά σας δείξτε στον σύντροφο σας τον καλύτερο σας εαυτό και δεν θα το μετανιώσετε. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται να εκφραστούν ελεύθερα και το δημιούργημα τους θα είναι καθηλωτικό…

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being