Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Απριλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 18 Απριλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήσετε την κακή διάθεσή σας και την απότομη και τσουχτερή γλώσσα σας να σας απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους. Θα τους χρειαστείτε σύντομα… Αν είστε μόνοι, φτιάξτε τις συνθήκες που σας κάνουν να περνάτε καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είστε καλά με τον εαυτό σας! Εάν καταφέρετε να ισορροπήσετε μέσα σας θα δείτε την ζωή με άλλο μάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Απολαύστε μια μέρα όπου τα σχέδιά σας προχωρούν όπως τα υπολογίζατε και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Απολαύστε την. Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Στα αισθηματικά ζητήματα προβλέπεται βελτίωση σήμερα. Κάποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν και θα επανέλθει η ηρεμία.

ΛΕΩΝ

Η μέρα θα είναι αρκετά καλή, ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η έντονη δραστηριότητα, οι πρωτοβουλίες σας και οι καλές ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά. Και στον συναισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι καλύτερα, τουλάχιστον όσο αναφορά μια συζήτηση που θα κάνετε με το σύντροφο σας. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία! Στον οικονομικό τομέα κάντε προσεκτική διαχείριση, γιατί κάποιες απολαβές πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει ίσως καθυστερήσουν κι άλλο. Η στενότητα των οικονομικών περιθωρίων ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάντε μια νέα αρχή σήμερα στον τομέα της ζωής σας που αισθάνεστε ότι το έχετε περισσότερη ανάγκη. Εάν είναι ένα ξεκίνημα σε προσωπικό επίπεδο, η διαδρομή θα είναι μακρά και ευτυχισμένη. Είστε πολύ σχολαστικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις και αυτό θα σας προφυλάξει από τις κακοτοπιές. Προσέξτε ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση χρημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας αναθέτουν σήμερα μια συγκεκριμένη αποστολή, γιατί γνωρίζουν ότι είστε σκληρά εργαζόμενοι και ικανοί. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσετε. Φροντίστε όμως να μην χαλάσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους. Βάλτε επίσης φρένο στις τρελές σας δαπάνες! Εξετάστε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας και θα διαπιστώσετε ότι έχετε ξεφύγει αρκετά με τις καταναλωτικές σας δαπάνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αμφιβάλετε για τις ικανότητες σας και η ανασφάλεια δεν σας αφήνει να κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα, επικεντρώστε την προσοχή σας στα καθήκοντα σας και εφορμήστε. Μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις ευθύνες. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βρεθείτε σε διλήμματα και η μόνη αξιόπιστη βοήθεια που μπορεί να σας δοθεί θα είναι το ένστικτο σας. Βασιστείτε σ αυτό για να πείτε τα «ναι» και τα «όχι» της μέρας. Μην αποσπάται η προσοχή σας στον επαγγελματικό τομέα από την χαοτική συμπεριφορά των γύρω σας, γιατί θα πάει η μέρα σας χαμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ναρκοπέδιο θυμίζει η σημερινή μέρα και θα πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση. Σε στιγμές που αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο, αποστασιοποιηθείτε για λίγο από το πρόβλημα για να δείτε πιο καθαρά μπροστά σας. Μην πελαγοδρομείτε και χάνετε χρόνο και ενέργεια με θέματα ανάξια λόγου. Εμπιστευθείτε την κρίση σας και αφήστε την να οδηγήσει στις πράξεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια μεταβολή στο εργασιακό περιβάλλον κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μέσα σας. Διατηρήστε την πνευματική σας διαύγεια και την εγρήγορση και ετοιμαστείτε για κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Προσέξτε την υγεία σας και φάρμακα πάρτε μόνο σε μεγάλη ανάγκη και μετά από συμβουλή γιατρού. Βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και φροντίστε για ξεκούραση.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being