Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Απριλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 15 Απριλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Μια σύγχυση φαίνεται να επικρατεί και δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις. Κάποιος συνάδελφος προσπάθησε να σας βλάψει πισώπλατα και το μαθαίνετε σήμερα. Ζητήστε συμβουλές από πιο έμπειρα άτομα από σας, που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε.  Αποφύγετε να δώσετε έκταση στο γεγονός, ιδίως εάν δεν είχε επιτυχία στην προσπάθεια του αυτή. Καλύψτε όμως τα νώτα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας απογειώνει στον επαγγελματικό τομέα. Μην επιτρέπετε όμως να διαταραχτούν οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα πρέπει να τους έχετε στην συνέχεια στο πλάι σας. Από συναισθηματικής άποψης, όσοι είστε αδέσμευτοι, δεν ξέρετε ακόμη προς τα πού να κινηθείτε. Καλό θα ήταν να κατασταλάξετε πρώτα μέσα σας και μετά να ανοίξετε τα φτερά σας για το ταξίδι του έρωτα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ήταν επιζήμιο να διαπληκτιστείτε σήμερα. Οι πλανητικές συνθήκες είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. 

Όσοι είστε μόνοι / μόνες  θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος ίσως να προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας να κινείστε όπως θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αισθηματικά σας αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσείς αλλάζετε τη στάση σας και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σας. Σε θέματα οικονομικά, παρόλο που είστε παιδί της οικονομίας, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Μπαίνετε σε έξοδα, μάλλον εξαιτίας των άλλων και θέλει προσοχή.

ΛΕΩΝ

Κινηθείτε με δυναμισμό την σημερινή μέρα. Κάποιοι από τον οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σας. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τα πράγματα. Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαφωνίες και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα… Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα από το παρελθόν, σε επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς από εσάς. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία. Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Νέες προοπτικές ανοίγονται όμως μπροστά σας, άσχετα αν δεν το αισθάνεστε ακόμη,  τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις κυρίως από τις απόψεις πολύ έχετε εσείς για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο. Ακόμα κι αν σας πιάσουν πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, δεν είναι και ότι καλύτερο να τα εκδηλώσετε τώρα. Αλλά… εξετάστε κι αν έχετε πραγματικό λόγο για να ζηλεύετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση η μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε την συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπείτε σε περιπέτειες χωρίς τέλος. Έχετε πιεστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και σήμερα θα πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι. Χαλαρώστε και οραματιστείτε το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το παρελθόν σας. Θα πρέπει να πάρετε αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τα βαρίδια που δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά. Ακόμη και να σας πληγώσουν φραστικά κατά την διάρκεια της ημέρας, μην τους δίνετε την ικανοποίηση να δείξετε την ενόχληση σας. Σταθείτε υπεράνω και δεν θα χάσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί σήμερα και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα. Επιστρατεύστε τις διπλωματικές σας ικανότητες και θα τα καταφέρετε. Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι κόποι σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being