Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

«TULUM»: ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ALL DAY BEACH BAR ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΤΟΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΑΘΑΣ

«TULUM»: ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ALL DAY BEACH ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Χαλαρώνω και διασκεδάζω δίπλα στο κύμα

Στο τοπίο της θερινής διασκέδασης της πόλης προστίθεται- όπως μαθαίνουμε - το ήδη πολυσυζητημένο «Tulum», ένα all day beach bar με τη σφραγίδα δυο γνωστών ονομάτων της νέας γενιάς της εστίασης, του Τόλη Φωτεινάτου και του Αλέξη Σταθά. Στη γνώριμη θέση του πρώην Estivo στην παραλία Καστελλόκαμπου, δηλαδή με κοντινή και εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Πάτρας, προμηνύεται ένα ανάλαφρο, απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό με στυλ και πολύ κέφι.

Από  το πρωί το «Tulum» θα προσφέρει καφέ, χυμούς, ποτά στους ημιυπαίθριους χώρους του αλλά και στην ακροθαλασσιά, που θα διαθέτει αναπαυτικές ξαπλώστρες. Το εστιατόριο θα λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ με μοντέρνα, καλοκαιρινή κουζίνα, ενώ το βράδυ θα μπορούμε να δοκιμάσουμε δροσερά κοκτέιλ στο μπαρ. Η κλειστή αίθουσα όπως μας εξήγησαν οι επιχειρηματίες δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη, καθώς από το φθινόπωρο θα παραχωρείται για εκδηλώσεις, γαμήλιες εκδηλώσεις και βαπτίσεις.

Το «Τulum» αναμένεται να προσελκύσει δυναμικά τη νεολαία αλλά και τους λάτρεις του καλοκαιρινού relax και του lounge fun δίπλα στο κύμα. Δυο μεγάλα parties την Κυριακή του Πάσχα και ανήμερα Πρωτομαγιά θα σηματοδοτήσουν την εκκίνηση!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life