Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σατανιστική τελετή πίσω από τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας από τον Πύργο; Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Σατανιστική τελετή πίσω από τον θάνατο τ...

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχει αναλάβει πλέον τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου της 22χρονης Αρετής από τη Βαρβάσαινα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών έκανε δεκτές τις επιφυλάξεις της οικογένειας για την εκδοχή της αυτοκτονίας, μετά την κατατεθείσα μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, και ζήτησε να διαβιβαστεί η δικογραφία από το ΑΤ Αιγάλεω στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά της ζωής, δεχόμενος ότι υπάρχει έδαφος για έρευνα και εξιχνίαση της υπόθεσης ως ανθρωποκτονίας.

Το μοιραίο βράδυ στο διαμέρισμα της νεκρής φοιτήτριας από τον Πύργο και οι υποψίες περί σατανιστών- ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδίδει η εφ. «Πατρίς», η οικογένεια κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό στη μήνυση, αναφέροντας ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας που πιθανόν να σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας, αποκάλυψε τα 7 σημεία – κλειδιά που «δείχνουν» άλλα πράγματα και όχι μία «τυπική» αυτοκτονία, μιλώντας στο newsIT.gr.

Σύμφωνα με τον κ. Τζαβάρα τα στοιχεία αυτά είναι τα εξής:

«Πρώτον, αυτός ο τρόπος της αυτοκτονίας, από ό,τι λένε και οι ειδικοί επιστήμονες, εγκληματολόγοι, ιατροδικαστές, για να υλοποιηθεί χρειάζεται και η βοήθεια κάποιου τρίτου προσώπου. Γιατί είναι εξαιρετικά δυσχερές κάποιος να κλείσει αεροστεγώς το κεφάλι του μέσα σε μία σακούλα και, ταυτόχρονα, να χειριστεί όλα εκείνα τα συστήματα που χρειάζονται για να γίνει η είσοδος του αερίου, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ώστε να προκληθεί θάνατος από ασφυξία.

Θάνατος - θρίλερ 22χρονης από τη Δυτική Ελλάδα

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι μέσα στο χώρο του διαμερίσματος βρέθηκε το κινητό, το λάπτοπ και το iPad της κοπέλας, με σβησμένα όλα τα αρχεία, πράγμα το οποίο δημιουργεί κάποιες υποψίες.

Τρίτον, υπάρχει μια μαρτυρία ενοίκου που λέει ότι την Πέμπτη προς την Παρασκευή, 21 προς 22 Μαρτίου, υπήρξε κάποιος θόρυβος με φωνές, σαν να γινόταν κάποιο πάρτι στο διαμέρισμα.

Τέταρτον, παρ΄ όλα αυτά, όταν μπήκε η αστυνομία και οι γονείς της κοπέλας στο διαμέρισμα, όλα είχαν τακτοποιηθεί, δεν υπήρχε ούτε ένα ποτήρι που να μην ήταν πλυμένο, να μην είχε τοποθετηθεί στη θέση του, τα κλινοσκεπάσματα ήταν σε πλήρη τάξη.

Πέμπτον, η κοπέλα ήταν με ρούχα εξόδου, που και αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται η εντύπωση κάποιας σκηνοθεσίας, ώστε να αποπροσανατολιστεί η πρώτη έρευνα για τις αιτίες του θανάτου και να πάει το μυαλό μας σε αυτοκτονία, ενώ είναι πάρα πολύ πιθανόν να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Υπήρχε ένα σημείωμα, το οποίο η οικογένεια το αμφισβητεί αν έχει προκύψει από την ίδια, ή έχει γραφτεί από την ίδια κάθ΄ υπαγόρευση».

Η «σατανιστική» σέλφι της φίλης της

Όπως λέει ο δικηγόρος, ανάμεσα στα πράγματα που βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι και μια φωτογραφία της άτυχης Αρετής με μία άλλη κοπέλα. Συγκεκριμένα, όπως λέει ο δικηγόρος της οικογένειας:

«Βρέθηκε μία φωτογραφία της κοπέλας με μία άλλη, που μπορεί να είναι και φίλη της, μια συνομήλική της, μία selfie όπως λέγεται και, στη συνέχεια, μέσα από έναν αριθμό φωτογραφιών, η κοπέλα αυτή βρέθηκε να συμμετέχεις σε απεικονίσεις με διάφορα στοιχεία, που θεωρούνται στοιχεία λατρείας τέτοιας μορφής οργανώσεων (σατανιστικών). Η κοπέλα ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν είχε παρέες, ούτε κάποια συγκεκριμένη παρέα, ενδεχομένως, η μοναδική παρέα να ήταν αυτή η κοπέλα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις