Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το βοηθητικό του παμπελοποννησιακού σφύζει από ζωή - Σχεδόν 3.000 Πατρινοί επισκέπτονται σε τακτική βάση το στάδιο

Το βοηθητικό του παμπελοποννησιακού σφύζ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Από το καλοκαίρι του 2015 οπότε και άνοιξε για το ευρύ κοινό τις πόρτες του το βοηθητικό του παμπελοποννησιακου σταδίου της Πάτρας, πολλά έχουν αλλάξει για τους μέσους ασκούμενους ή για όσους θελουν να περπατήσουν για λόγους υγειας και αναψυχής.

Το Εθνικό Στάδιο της Πάτρας γίνεται Παμπελοποννησιακό

Παλιότερα οι μεγαλύτερης ηλικίας πολίτες που δεν ασχολούνταν ενεργά με τον αθλητισμό και οι νεότεροι που δεν επιθυμούσαν να γυμναστουν σε κλειστούς χώρους, είχαν την επιλογή να τρέχουν και να περπατούν είτε στην πλαζ της Πάτρας, είτε να διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιοτητα χρησιμοποιώντας τα πεζοδρόμια της Ελευθερίου Βενιζέλου και αλλού.

Η είσοδος στο βοηθητικό του παμπελοποννησιακού σταδίου απαιτούσε εγγραφή σε αθλητικό συλλογο και να είσαι ενεργός αθλητής υψηλού επιπεδου.

Aπό το καλοκαίρι του 2015 μέχρι σήμερα περισσότεροι από 3.000 Πατρινοί έχουν επιλέξει για την άσκησή τους το βοηθητικό του παμπελοποννησιακού .

Συμπληρώνοντας μια αίτηση από τη γραμματεια του γηπέδου και προσκομίζοντας φωτογραφίες και ένα ιατρικό δελτίο μπορείτε να περάσετε τις πόρτες και να περπατήσετε ή να τρέξετε στο ταρτάν και τους γύρω χώρους ή να χρησιμοποιήσετε τα μηχανήματα μυικής ενδυνάμωσης που εχουν εγκατασταθεί στο σημείο.

Τα περισσότερα απογεύματα, όσο ο καιρός βοηθά, το σταδιο σφύζει από ζωή. Δεκάδες πολίτες, κάθε ηλικίας προσέρχονται στο χωρο, κάνουν φίλους, συνομιλούν, γελούν και ασκούνται σε εξωτερικό χώρο κυρίως με ασφάλεια. Στη διάθεση των ασκουμένων είναι πέρα από το ταρτάν του βοηθητικού γηπέδου, δυο γήπεδα ποδοσφαίρου 5x5 και γήπεδο μπάσκετ.

Tο Στάδιο φιλοξενεί δωρεάν αθλητικούς συλλόγους, με την υποχρέωση από μέρους τους το μηνιαίο αντίτιμο των αθλητών να είναι στα 10€, ενώ παράλληλα οργανώθηκε το μηχανογραφικό σύστημα .

Την αίτηση για κάρτα άθλησης εύκολα τη βρίσκει κάποιος στο site του σταδίου.

 

.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις