Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

90χρονη: Τη συνέλαβαν και τώρα της ζητούν να πληρώσει και 200 ευρώ

90χρονη: Τη συνέλαβαν και τώρα της ζητού...

Η ηλικιωμένη δεν έχει να τα πληρώσει

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη που συνέλαβαν την περασμένη Πέμπτη την 90χρονη, στη λαϊκή αγορά να πουλά πλεκτά μάλλινα παπουτσάκια, επειδή δεν είχε… άδεια, όχι μόνο την υπέβαλλαν σε μια 12ωρη ταλαιπωρία, χωρίς φαγητό και νερό, αλλά τώρα της ζητούν να πληρώσει και 200 ευρώ. Το έγγραφο του προστίμου προς την ηλικιωμένη κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την έκθεση των αστυνομικών στον πάγκο της ηλικιωμένης βρέθηκαν 4 μεγάλες μαντήλες, 7 μικρές μαντήλες και 10 ζευγάρια πλεκτές κάλτσες.

Η περιπέτεια της 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδου ξεκίνησε το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης όταν συνελήφθη επειδή πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια για να βγάλει τα προς το ζην.

Η κυρία Ηλιάδου, η οποία ζει μόνη με τον συνομήλικο σύζυγό της πηγαίνει μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή και πουλά τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια.

Οι αστυνομικοί της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια, καθώς δεν της έδιναν ούτε νερό...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις