Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξύλο στα δικαστήρια της Κορίνθου – Οργισμένοι συγγενείς του νεκρού κατά του ιδιοκτήτη σπιτιού - ΒΙΝΤΕΟ

Ξύλο στα δικαστήρια  της Κορίνθου – Οργι...

Προσπάθησε μαζί με άλλον να τον κλέψει

Ένταση και συμπλοκές  εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια Κορίνθου λίγο μετά τις 11.00, όταν ο ιδιοκτήτης σπιτιού που σκότωσε τον έναν από τους δύο που προσπάθησαν να τον κλέψουν, μεταφέρθηκε από κλούβα της αστυνομίας.

Κορινθία: Πήγε να του κλέψει κότες και τον σκότωσε – Πέταξε τη σορό σε χωράφι

Επίθεση δέχτηκε φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο, έξω από το δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου. Οι αστυνομικές δυνάμεις που υπήρχαν στο σημείο, ήταν αδύνατον να επιβάλλουν την τάξη.

Κλήθηκαν ενισχύσεις αμέσως μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, με την ατμόσφαιρα να παραμένει κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη. Οι συγγενείς του θύματος άρχισαν κάποια στιγμή να πετούν αντικείμενα, προς πάσα κατεύθυνση…

«Ο ανιψιός μου είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Είναι εργατικός, νοικοκύρης, κοιτάει το σπίτι του και τα παιδιά του. Ό,τι έχει κάνει το έχει κάνει με κόπο και ιδρώτα.

Οι τσιγγάνοι ήρθαν εδώ, τον τρέλαναν και έγινε η ζημιά. Ήρθαν το μεσημέρι, ήρθαν και το βράδυ. Δουλεύει και αγωνίζεται καθημερινά και αυτοί ήρθαν να του πάρουν την περιουσία του. Κάνει δυο δουλειές για να ζήσει, λέει η θεία του φερόμενου ως δράστη.

Αλέξης Κούγιας: Υπερασπιζόταν την οικογένειά του

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Αλέξης Κούγιας, τονίζει πως ο πελάτης του προσπαθούσε να προστατέψει την οικογένειά του. Στο πλευρό του, βρίσκονται φίλοι και γείτονες, που υποστηρίζουν πως το πρόβλημα της εγκληματικότητας έχει ξεφύγει.

 

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις