Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

46 φωτογραφίες από την παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Πάτρα – Όλα όσα έγιναν

46 φωτογραφίες από την παρέλαση για την ...

Η ηλιόλουστη ημέρα ώθησε τους Πατρινούς να δουν μαζικά την παρέλαση

Με σύμμαχο τον καιρό και με πλήθος κόσμου που συνέρευσε στα πεζοδρόμια της Αγίου Ανδρέου, έγινε η παρέλαση για την 25η Μαρτίου, το πρωί της Δευτέρας, στην Πάτρα. Όλα κύλησαν άψογα και οι Πατρινοί χειροκρότησαν τους παρελαύνοντες.

Πλήθος κόσμου στην ηλιόλουστη Πάτρα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Νίκος Νικολόπουλος και Ανδρέας Κατσανιώτης ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών Αρχών της περιοχής.

Σία Αναγνωστοπούλου: Επίκαιρο παρά ποτέ το μήνυμα της Επανάστασης του 1821, ενάντια στην τυραννία

Την παρέλαση άνοιξαν οι σημαιοφόροι των σχολείων, ακολούθησαν τα τμήματα των προσκόπων και των εθελοντικών συλλόγων, φορέων, οργανισμών. Στο δεύτερο μέρος παρέλασαν πεζοπόρα τμήματα του Πεζικού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας.

Μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψαν στην παρέλαση τα οχήματα των σωμάτων ασφαλείας, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, τα οποία είχαν σταματήσει την συμμετοχή τους λόγω της λιτότητας.

Πριν από την παρέλαση τελέστηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, από τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις