Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με την παρέλαση κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 25 Μαρτίου στην Πάτρα

Με την παρέλαση κορυφώνονται οι εκδηλώσε...

Η αν. Υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση

Με την παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, κορυφώνονται στην Πάτρα οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου 1821. Στις επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου, στην Ι.Π. Μεσολογγίου ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Μωραΐτης, στον Πύργο ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος και στα Καλάβρυτα ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσης Τεμπονέρας.

25 Μαρτίου του 1821: Όλα όσα δεν μας έμαθαν για την επανάσταση και καλό είναι να τα γνωρίζουμε

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στις 11:45 το πρωί από τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο.

Στις 12 ξεκινά η μεγάλη παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και τμημάτων Σωμάτων Ασφαλείας, με τη συμμετοχή και τροχοφόρων τμημάτων, μπροστά από τους επισήμους και τον λαό, επί της οδού Αγίου Ανδρέου. Στις επετειακές εκδηλώσεις θα παραστούν, επίσης, ο  περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Να σημειωθεί ότι στην παρέλαση της Πάτρας, θα παρελάσει τμήμα της «Στέγης Καλαβρυτινών» με ακριβές αντίγραφο του Λάβαρου της Επανάστασης, της Αγίας Λαύρας.

Στις  9 το πρωί της Δευτέρας στην Πάτρα γίνεται και η εκκίνηση ποδηλατικού «Αγώνα Θυσίας» Πατρών - Καλαβρύτων. Με αφετηρία του την πλατεία Γεωργίου και τερματισμό στην Αγ. Λαύρα. Στους αγώνες θα συμμετάσχει και φέτος ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις