Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναταράξεις στον βιολογικό της πόλης

Πάτρα: Αναταράξεις στον βιολογικό της πόλης
Ξανάλατος Νίκος

Σε επαγρύπνηση οι κάτοικοι - Διαμαρτύρονται για συχνή εμφάνιση δυσοσμίας

Φουντώνει η αντίδραση των κατοίκων γύρω από τον βιολογικό καθαρισμό της Πάτρας. Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν για την διαφαινόμενη πρόθεση της ΔΕΥΑΠ να αναζητήσει λύσεις διαφορετικές από εκείνες που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή για την υποδοχή στο βιολογικό των βοθρολυματων.

Υπενθυμίζουν την κάθετη αντίθεσή τους σε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, φοβούμενοι όπως μας λένε την ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση της περιοχής τους

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για δυσοσμία που ανά διαστήματα  αναδύεται από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της Πάτρας.

Ο Πρόεδρος της επιχείρησης Νίκος Κοντοες μιλώντας για το θέμα  φάνηκε καθησυχαστικός λέγοντας ότι οι λύσεις που εξετάζονται είναι εναλλακτικές και πιστεύει ότι θα τύχουν της κοινωνικής αποδοχής γιατί θα έχουν γνώμονα την διασφάλιση του περιβάλλοντος και των κατοίκων της περιοχής.

Εν τω  μεταξύ άδεια για την μεταφορά της λυματολάσπης σε εγκεκριμένο χώρο εξασφάλισε η ΔΕΥΑΠ με απόφαση της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας.

Η απόφαση αφορά στη μεταφορά της μέσω του οδικού δικτύου της Δυτικής Ελλάδας προς την Μακεδονία, έχει διάρκεια τρία έτη και εκδόθηκε πριν λίγες ημέρες…

Ακούστε τον Νίκο Κοντοέ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις