Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρ. Πατούχας: Η ζωή μου, μια διαρκής ανηφοριά, με πολλές μικρές νίκες, με πολλές μεγάλες ήττες

Χρ. Πατούχας: Η ζωή μου, μια διαρκής ανη...

Σήμερα γίνεται 68 ετών

Ο επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας» και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Χρήστος Πατούχας γεννήθηκε στην Ανω Xώρα Ναυπακτίας το 1951 και σήμερα έχει γενέθλια. Με αφορμή τη συμπλήρωση 68 χρόνων ζωής, ο Χρήστος Πατούχας ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα κείμενο απολογιστικού χαρακτήρα της ζωής του, τονίζοντας πως πάντα βρέθηκε από την πλευρά των αδυνάτων.

Όπως γράφει:

«Αγαπητοί μου φίλοι

Βρίσκομαι ήδη πολύ κοντά στην συμπλήρωση της έβδομης δεκαετίας της ζωής μου. Η ζωή μου, μια διαρκής ανηφοριά, με πολλές μικρές νίκες, με πολλές μεγάλες ήττες. Συνεχώς έβλεπα την κορυφή, συνέχεια ένοιωθα να βρίσκομαι μακριά της.

Αλλά δεν γύρισα ποτέ να κοιτάξω πίσω. Και είμαι περήφανος για αυτό. Και αν κάποιος με γύρναγε στην αρχή πάλι το ίδιο θα έκανα. Με την ψευδαίσθηση, ότι ίσως θα το έκανα καλύτερα.

Έδωσα πολλή αγάπη στην οικογένεια μου, πήρα πολύ περισσότερη από αυτούς, απόχτησα επιστήθιους φίλους, περπάτησα και συμπορεύτηκα με πολύτιμους συντρόφους.

Στην προσπάθεια να είμαστε πάντα ολόρθοι, με την ελπίδα μας ολόκληρη πάνω από το μπόι του ορίζοντα. Βουτήξαμε βαθιά στην δίνη των κοινωνικών συγκρούσεων, πάντα από τη μεριά των αδυνάτων, αδύνατοι και εμείς, ασήμαντοι ίσως για την ιστορία.

Μοιάζουν αυτά τα λόγια με απολογισμό; Ίσως. Αλλά, ο καθένας πρέπει να τον κάνει. Κάθε μέρα. Μεγάλα δεν είναι όσα έκανες, μεγάλα είναι όσα δεν μπόρεσες να κάνεις. Αλλά σε αυτή την διαρκή προσθαφαίρεση, να περνάς τουλάχιστον τη βάση. Το έκανα; Δεν ξέρω να το απαντήσω. Στα χρόνια της πρώτης μου νιότης ήθελα να το κάνω. Και τώρα αποζητώ επιείκεια!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις