Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υποψήφια με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά η Βασιλική Ηλιοπούλου

Υποψήφια με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά ...

«Η ομορφιά αυτής της πόλης ταιριάζει με το ένδοξο παρελθόν της»

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τονσυνδυασμό του Πέτρου Ψωμά  "σπιράλ" θα είναι ηυπάλληλος ΕΦΚΑ ΒασιλικήΗλιοπούλου του Κωνσταντίνου.

«Πάτρα. Η πόλη που μεγάλωσα και επέλεξα να δημιουργήσω την οικογένειά μου. Για να την αγαπήσεις πρέπει να την αγκαλιάσεις, και όχι να απογοητευτείς από την εγκατάλειψη που της στερεί την αίγλη. Η ομορφιά αυτής της πόλης ταιριάζει περισσότερο με το ένδοξο παρελθόν της, παρά με αυτό που εκφράζει σήμερα. Μια πόλη που σε κάνει ταυτόχρονα να χαίρεσαι και να θλίβεσαι. Και όταν μου συμβαίνει αυτό, κοιτάω προς τη θάλασσα και αναζητώ διέξοδο σε αυτή τη λωρίδα που απλώνεται μπροστά μας με τον ανοιχτό ορίζοντα» τονίζει και προσθέτει: «Ο Πέτρος Ψωμάς είναι ένας σημαντικός λόγος να ξεπεράσω αυτό το αδιέξοδο και από τη νοσταλγία να περάσω στην πράξη και τη δράση. Είναι ο άνθρωπος που μου ενέπνευσε ότι η Πάτρα είναι υπόθεση όλων μας. Συναντηθήκαμε στην κοινή αντίληψη ότι έχουμε ευθύνη και χρέος στα παιδιά μας για την πόλη που θα μεγαλώσουν. Είναι η ώρα να απλώσουμε ένα μεγάλο “σπιράλ” στην πόλη».

Όραμά της, όπως αναφέρει:«να δω την πόλη μου να εξελίσσεται σε διεθνή τουριστικό προορισμό με το "ταμπεραμέντο" που διαθέτει».

Η Βασιλική Ηλιοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην περιοχή της Άνω Πόλης. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας. Μετά το πέρας  των σπουδών της επέστρεψε στη γενέτειρά της όπου και εργάστηκε για 7 περίπου χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στον τραπεζικό κλάδο. Από το 2011 εργάζεται ως μόνιμος δημόσιος υπάλληλος στον ΕΦΚΑ. Είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μάνθο Ευαγγελίου με τον οποίο έχουν αποκτήσει 2 παιδιά την 6χρονη Κατερίνα και τον 4χρονο Χριστόφορο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις