Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποια αντικατέστησε η Ελένη Μενεγάκη το 1992 και έκτοτε έκανε λαμπρή τηλεοπτική καριέρα;

Ποια αντικατέστησε η Ελένη Μενεγάκη το 1...

Την ηθοποιό Δήμητρα Παπαδήμα στο Mega

Αλήθεια γνωρίζετε πώς ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στις αρχές του ΄90 η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη. Το ανέφερε στην διάρκεια της εκπομπής της στον Alpha το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου 2019 με αφορμή ρεπορτάζ για την ηθοποιό Δήμητρα Παπαδήμα.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, στο ξεκίνημά της στην τηλεόραση το 1992, είχε πάρει μετά από κάστινγκ τη θέση της γνωστής ηθοποιού Δήμητρας Παπαδήμα και κάπως έτσι ξεκίνησε η τηλεοπτική της καριέρα. Η Ελένη Μενεγάκη όπως γράφει το zappit.gr είχε τότε επιλεγεί να αντικαταστήσει την Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία προτίμησε να μην ασχοληθεί άλλο με την παρουσίαση και να δουλέψει αποκλειστικά στο χώρο της υποκριτικής.

«Θέλω να σας πω κάτι που δεν νομίζω να το έχω ξαναπεί, ότι τη θέση της Δήμητρας Παπαδήμα πήρα στο MEGA, δίπλα στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη. Ήταν η πρώτη μου δουλειά στην ελληνική τηλεόραση το 1992. Αυτή τη θέση πήρα. Δηλαδή αποφάσισε τότε η Δήμητρα να ασχοληθεί μόνο με την ηθοποιία. Έφυγε, έγιναν casting, πήρα τη θέση και έκτοτε δεν σταμάτησα να δουλεύω. Να‘ σαι καλά βρε Δήμητρα, ευχαριστώ πολύ, γούρι μου έφερες, να τα λέμε κι αυτά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Δήμητρα Παπαδήμα που την είχαμε δει και στο σήριαλ «Δυο ξένοι» πλάι στον Νίκο Σεργιανόπουλο, έχει μία 23χρονη κόρη που απέκτησε με το πρώην σύζυγο της Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight