Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

«Θυμάρι»: Η New wave απόλαυση στην είσοδο της Πάτρα

«Θυμάρι»: Η New wave απόλαυση στην είσοδ...

Εορταστικό 10ήμερο γνωριμίας με έκπτωση 50% μέχρι 31 Μαρτίου!

Το «Θυμάρι», το new wave ψητοπωλείο στην είσοδο της Πάτρας, προσφέρει 50% έκπτωση σε ένα εορταστικό 10ήμερο γνωριμίας από τις 22 έως τις 31 Μαρτίου. Ευκαιρία να γνωρίσετε τα αγνά προϊόντα, τις πλούσιες γεύσεις, και τα δυνατά αρώματα, για τα οποία διακρίνεται το «Θυμάρι» από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του.

Ένα ψητοπωλείο νέας εποχής για όσους αγαπούν το γρήγορο, αλλά καλό φαγητό. Θα αρκούσε ο ξυλόφουρνος για να καταλάβει κανείς ότι το «Θυμάρι» έρχεται να κάνει τη διαφορά... αλλά δεν είναι η μόνη καινοτομία του. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τον γύρο από μανιτάρι (είναι εξάλλου το πρώτο μαγαζί στην πόλη που μας τον σύστησε), αλλά και τo vegetarian μενού με πολλές επιλογές και ξεχωριστό χώρο παρασκευής. Από τον ξυλόφουρνο …περνιούνται όλα τα κρεατικά αλλά και το «βρώμικο» για μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Όσο για την προσφορά γνωριμίας με 50% έκπτωση, αφορά το σουβλάκι, την πίτα, το «βρώμικο», τα burger, την σκεπαστή, τις πατάτες, ενώ ισχύει και για το κατάστημα και για πακέτο. Γνωρίστε όλες τις αυθεντικές γεύσεις!

Το ψητοπωλείο Θυμάρι στην είσοδο της πόλης, είναι ένας χώρος με όμορφο, λιτό design που αποπνέει φρεσκάδα και θετική ενέργεια. Σερβίρει τα πιο νόστιμα σουβλάκια, αξεπέραστες πίτες-γύρο, δροσερές σαλάτες, μπέργκερ για όλα τα γούστα, κλασσικό «βρώμικο», ποικιλίες κρεατικών και πολλά ακόμα. Με προσήλωση στην ποιότητα, τις εκλεκτές πρώτες ύλες και την ευχαρίστηση του πελάτη το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι επιτυχημένο και προσιτό ταυτόχρονα.

Ανακαλύψτε το! Στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών 4– Πάτρα – Τηλ. 2610450050

www.thymari.eu

5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το Θυμάρι:

- Το Θυμάρι διαθέτει ξυλόφουρνο απ’ τον οποίο περνιούνται τα κρεατικά αλλά και το «βρώμικο» για μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα

- Έχει μενού με vegetarian επιλογές και ξεχωριστό χώρο παρασκευής

- Είναι το πρώτο μαγαζί στην πόλη μας που μας συστήνει το γύρο από μανιτάρι

- Έχει άνετο, δωρεάν πάρκινγκ

- Αριθμεί ήδη δύο καταστήματα στην Κύπρο και αποτελεί αγαπημένη επιλογή για τους ντόπιους αλλά και τους τουρίστες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life