Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Επιστρέφει ανανεωμένη & με ανοιξιάτικη διάθεση η Μαρία Ρούτση στο Royal

Πάτρα: Επιστρέφει ανανεωμένη & με αν...

Από αυτό το Σάββατο 23/3 με τα «Τραγούδια στο φως»

Η μουσική παράσταση του χειμώνα «Τραγούδια στο φως» της Πατρινής ερμηνεύτριας Μαρίας Ρούτση συνεχίζεται με... ανοιξιάτικη διάθεση από αυτό το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στις 22.30 το βράδυ, στο Steak Bar του Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων 53 στην Πάτρα.

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβρη, τα "Τραγούδια στο Φως" με τη Μαρία Ρούτση επανέρχονται λοιπόν ανανεωμένα και… ανοιξιάτικα.

Πρόκειται για μία μουσική παράσταση όπου η ιδιαίτερα εκφραστική ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση έχει ετοιμάσει και θα παρουσιάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με τραγούδια των Θ. Μικρούτσικου, Στ. Κραουνάκη, Λ. Κηλαηδόνη, N. Rota, Δ. Μούτση, Μ. Θεοδωράκη, Π. Θαλασσινού και άλλων σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών, που θα μας ταξιδέψουν από τις θάλασσες του Νίκου Καββαδία στα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας, από τη “Θαλασσογραφία” του Διονύση Σαββόπουλου στη Σμύρνη με μενεξέδες και ζουμπούλια, και από τα blues της Αμερικής στα ρεμπέτικα και λαϊκά του Πειραιά.

Συνοδοιπόροι της σε αυτό το μουσικό ταξίδι είναι ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος στο πιάνο, ο Τάσος Σχίζας στο ακορντεόν, ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο μαντολίνο, τρίχορδο μπουζούκι και λαούτο και ο Αργύρης Μανιάτης στην κιθάρα και το τραγούδι.

Από το Σάββατο 23 Μαρτίου και μέχρι το Πάσχα, στις 22.30 στο Steak bar του Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, στην Πάτρα.

Είσοδος Ελεύθερη  - Κρατήσεις: 2610 310120.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight