Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Πολάκης πήρε την ντουντούκα της ΠΟΕΔΗΝ και μίλησε σε καθαρίστριες - "Το βρήκες σήμερα το υπουργείο" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πολάκης πήρε την ντουντούκα της ΠΟΕΔΗΝ...

Ειρωνεύτηκε τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχ. Γιαννάκο

Την παράσταση έκλεψε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2019 έξω από το Υπουργείο Υγείας κοντά στην πλ. Βάθης στην Αθήνα, ο αναπληρωτής Υπουργείας Υγείας Παύλος Πολάκης.

Η διαμαρτυρία είχε οργανωθεί από την ΠΟΕΔΗΝ και τα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων «Δρομοκαΐτειο», «Άγιος Σάββας», και «Ελπίς» με αίτημα να βρεθεί λύση στο θέμα των καθαριστριών καθώς λήγουν οι συμβάσεις τους τέλος Αυγούστου και αν δεν γίνει κάτι, θ’ απολυθούν.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας βρέθηκε στο σημείο και αποφάσισε να κάνει ένα νέο σόου, παίρνοντας την ντουντούκα για να απευθυνθεί στους εργαζόμενους.

Ο κ. Πολάκης τόνισε ότι μόνο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου εργάζεται για τα δικαιώματά τόσο των καθαριστριών όσο και όλων των εργαζομένων στα νοσοκομεία.

Όταν ο Υπουργός έφτασε έξω από το υπουργείο με τη μηχανή του, ήταν ήδη συγκεντρωμένοι οι διαμαρτυρόμενοι, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, με τον οποίο υπάρχει ανοιχτή κόντρα με τον κ. Πολάκη. Ως γνωστό ο κ. Γιαννάκος έχει στραφεί και δικαστικά κατά του Παύλου Πολάκη. Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έφτασε στο υπουργείο στην οδό Αριστοτέλους περίπου στις 11 το πρωί και όταν είδε τους συγκεντρωμένους θέλησε να τους μιλήσει. Ζητούσε την ντουντούκα και στην αρχή δεν μπορούσε να την πάρει, μάλιστα δεν άφηνε με τίποτα να γίνει αυτό ο κ. Γιαννάκος. Τελικά τα κατάφερε, πήρε την ντουντούκα και έκανε έναν μονόλογο με το γνωστό του ύφος ζητώντας τυφλή εμπιστοσύνη από τους εργαζόμενους για τα δικαιώματά τους.

Στην προσπάθεια του κ. Γιαννάκου να ακουστούν τα αιτήματά τους ο κ. Πολάκης απήντησε με κάπως ειρωνικό ύφος: «σταμάτα μωρέ, αυτή τη φορά το βρήκες το υπουργείο», ενώ τελειώνοντας τον λόγο του, μπήκε μέσα στο Υπουργείο ενώ ο κ. Γιαννάκος μονολόγησε «σας τα είπα εγώ μην του δώσετε την ντουντούκα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις