Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γιάννης Χρονόπουλος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Ο Γιάννης Χρονόπουλος υποψήφιος με τον Γ...

"Πρωτεύουσα Ξανά"

"Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος, με μία παράταξη που ο επικεφαλής της, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, είναι ένας άνθρωπος με όραμα για την πόλη μας. Μια πόλη που μπορεί και πρέπει να γίνει φιλική σε κάθε κατηγορία πολιτών", αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Χρονόπουλος και συνεχίζει:

Γεννήθηκα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και κατοικώ στην Πάτρα τα τελευταία σαράντα χρόνια. Έχω σπουδάσει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Υπηρέτησα στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάτρας ως προϊστάμενος. Στην πλούσια συνδικαλιστική και πολιτική μου δραστηριότητα συμπεριλαμβάνεται η θητεία μου ως πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος και ως πρόεδρος του σωματείου συνεταιριστικών εργαζομένων Πατρών και Περιφέρειας. 

Επίσης έχω διατελέσει Διοικητικός Σύμβουλος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Π.Δ.Ε., τακτικό μέλος της επιτροπής για τον προσδιορισμό του γεωργικού εισοδήματος στην Περιφερειακή Διοίκηση Αχαΐας και έχω εκλεγεί Διαμερισματικός Σύμβουλος Δ.Δ. Πατρών για τρεις συνεχείς τετραετίες. 

Σε μια πόλη που ο κομματικός δογματισμός της παρούσας δημοτικής Αρχής αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια αντιπροτείνεται η σύνθεση διαφορετικών απόψεων, η σκληρή δουλειά και η εμπειρία στον αυτοδιοικητικό τομέα με μόνο στόχο να κάνουμε την Πάτρα Πρωτεύουσα ξανά!"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις