Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΥΟΝΓΚΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ AVANT GARDE ΕΝΔΥΣΗΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ- ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΟΡΕΣΕ

ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΥΟΝΓΚΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ, ΕΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Απίστευτα χρώματα, pvc και κίτρινοι φακοί επαφής!

Πρωτοστατεί στα διεθνή media αυτές τις μέρες η 36χρονη μαύρη καλλονή του Χόλιγουντ Λουπίτα Νιόνγκο. Mετά το εισπρακτικό ρεκόρ του «Μαύρου πάνθηρα» παίζει στο θρίλερ του αφροαμερικανού κινηματογραφιστή Τζόρνταν Πιλ «Us», το οποίο και προωθεί με εκπληκτικό avant garde style. Αυτό το μήνα η εκπληκτικά φωτογενής κάτοχος Οσκαρ έγινε εξώφυλλο του Marie Claire φορώντας Givenchy, Balmain, Gucci αλλά και κεντρικό πρόσωπο στο περιοδικό The Edit του net-a –porter ως «drama queen» με εκτυφλωτικές couture δημιουργίες Valentino, Saint Laurent, Carolina Herrera, Brandon Maxwell κ.α. Όμως κατέπληξε και με τα πολύ ιδιαίτερα street look της.

 

 

ΣΤΟ MARIE CLAIRE

ΣΤΟ MARIE CLAIRE

ΣΤΟ MARIE CLAIRE

ΣΤΟ THE EDIT

 ΣΤΟ THE EDIT

ΣΤΟ THE EDIT

Σπάνια φοράει κάτι συμβατικό και «καθωσπρέπει». Η διάσημη κενυο-μεξικάνα δεν φοβάται να «παίξει» με τα έντονα χρώματα, τα απρόσμενα υλικά και τις καινοτόμες φόρμες ρούχων αλλά και να πρωτοπορεί με το μακιγιάζ και τις κομμώσεις της. Εχει μάλιστα εγκωμιάσει τα φυσικά μαλλιά της αφρικανικής φυλής που ως τώρα οι περισσότερες σταρ έκρυβαν. Κόρη πολιτικού, με μάστερ από το Γέιλ και πυκνή ακτιβιστική δράση έχει γίνει πρέσβειρα των Estee Lauder, Tiffany & Co, Calvin Klein. Συχνά αρθρογραφεί ενώ κατηγόρησε το Χάρβει Γουάινσταιν για σεξουαλική επίθεση, όταν ήταν φοιτήτρια.

Ο φακός τη λάτρεψε και στις τελευταίες εμφανίσεις για το προμοτάρισμα της ταινίας «Us». Πολυσυζητήθηκε το outfit με  διάφανο πανοφώρι Balmain από pvc αλλά και το γκλίτερ φούξια σύνολο Bande Noir που συνδύασε με φουτοριστικά γοβάκια Sergio Rossi και κίτρινους φακούς επαφής! Την είδαμε επίσης με σύνολο Prabal Gurung σε έντονο λουλουδένιο εμπριμέ που επέλεξε για τη δημοφιλή εκπομπή Good Morning America συνδυασμένο με εκκεντρικό χτένισμα, βερικοκί πέδιλα και κατακίτρινο παλτό. Φόρεσε επίσης ένα πλεκτό φόρεμα σε λιλά και κόκκινο από τον ίδιο οίκο, μαζί με στρογγυλά πελώρια γυαλιά και μεγάλους κρίκους.

ΜΕ BANDE NOIR

ΜΕ BANDE NOIR

ΜΕ BANDE NOIR

ME BALMAIN

ME BALMAIN

ME BALMAIN

ME PRABAL GURUNG

ME PRABAL GURUNG

ME PRABAL GURUNG

ME PRABAL GURUNG

ME PRABAL GURUNG

ME PRABAL GURUNG

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View