Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζούλια Ρόμπερτς: Κανένα στούντιο δε θα γύριζε σήμερα το «Pretty Woman»

Τζούλια Ρόμπερτς: Κανένα στούντιο δε θα ...

Το είπε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Τhe Guardian

H Aμερικανίδα σταρ με το πλατύ χαμόγελο Τζούλια Ρόμπερτς στα 51 της χρόνια σήμερα, πιστεύει ότι η ιστορία της πόρνης και του επιχειρηματία πρίγκιπα της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας «Pretty Woman» του 1990 που την καθιέρωσε στο κινηματογραφικό στερέωμα και την έκανε σούπερ σταρ, δεν θα έπαιρνε το πράσινο φως από κανένα στούντιο στις μέρες μας για να μεταφερθεί στο σινεμά!

Το 1990, όπως αναφέρει ανάρτηση του flix.gr, μία κοκκινομάλλα με άναρχα μαλλιά και ακόμα πιο ασυγκράτητο γέλιο, έγινε η «Pretty Woman» της καρδιάς μας. Στην ομώνυμη ρομαντική κομεντί του Γκάρι Μάρσαλ, δίπλα στον ατσαλάκωτο Ρίτσαρντ Γκιρ, η Τζούλια Ρόμπερτς έγινε σταρ.

Η ιστορία της ταινίας βέβαια ήταν διαφορετική, όταν εκείνη είχε υπογράψει: ο τίτλος της ήταν «3000 δολάρια» και το τέλος ήθελε τον επιχειρηματία να πετάει το κορίτσι ξανά πίσω στο πεζοδρόμιο, όπως ακριβώς ήταν η συμφωνία τους. Όμως το σενάριο αγοράστηκε από την εταιρεία κολοσσό Disney και μετατράπηκε σ’ ένα κινηματογραφικό παραμύθι, με τον επιχειρηματία να γίνεται ένας σημερινός πρίγκιπας και η πόρνη μία «Σταχτοπούτα».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Τhe Guardian, η Τζούλια Ρόμπερτς σχολίασε το αν η ταινία θα είχε θέση στην εποχή του #metoo. Πολύ αυθόρμητα απάντησε ότι «πιθανότητα όχι!».

Επίσης η αγαπητή σταρ Ρόμπερτς συνέχισε λέγοντας ότι «το Χόλιγουντ δε θα άγγιζε ένα τέτοιο σενάριο, με τον άντρα Πυγμαλίωνα να αγοράζει αρχικά μία γυναίκα από το δρόμο και μετά να τη "σώζει". Υπάρχουν πολλά πράγματα να συζητήσουμε, αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κόσμος δεν μπορεί ακόμα να την απολαμβάνει...».

H συγκεκριμένη ρομαντική κομεντί είχε κοστίσει μόλις 14 εκατομμύρια δολάρια και έκανε εισπράξεις 464 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Ρόμπερτς κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα και προτάθηκε για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight