Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Ο Αργυρός είναι top τραγουδιστής" - Φήμες λένε ότι έχουν σχέση - ΒΙΝΤΕΟ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Ο Αργυρός είν...

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά η Πατρινή

Στην δημοφιλή εκπομπή «Για την παρέα» του Νίκου Μουτσινά στο Οpen beyond φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019, η Πατρινής καταγωγής τοπ μόντελ και κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο που μάλιστα δεν έκρυψε την ηλικία του λέγοντας πως είναι 31 ετών και κάπως μεγάλη πια για μοντέλο, μίλησε για όλα ενώ δεν δίστασε στη χαλαρή συνέντευξη που της πήρε ο πάντα ευδιάθετος και χιουμορίστας Νίκος Μουτσινάς, να κάνει αναφορά και στον λαικό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο φημολογείται ότι έχει σχέση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ήταν κομψά ντυμένη, μιλώντας για την αρχή της καριέρας της ως μοντέλο, είπε πως από τη στιγμή που έφυγε για τις πρώτες της δουλειές ως μοντέλο στη Γερμανία με μία βαλίτσα και 50 ευρώ στο πορτοφόλι της, έκτοτε έμεινε για σχεδόν εννέα χρόνια συνεχώς στο εξωτερικό (τα τελευταία χρόνια στη Ν. Υόρκη) δουλεύοντας συνεχώς ενώ ήρθε από τη Νέα Υόρκη μόλις της έγινε η πρόταση για το Greece’s Next Top Model και αφού πρώτα το συζήτησε με την Έλενα Χριστοπούλου που είναι και μέντορας της.

Έπειτα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε & για την παρουσίαση των Mad ενώ όταν η Ματίνα Νικολάου της ζήτησε να πει τρεις τοπ Έλληνες τραγουδιστές, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε φυσικά και το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού και μάλιστα πρώτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight