Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανεξάρτητος μεν ο Σπύρος Πολίτης, αλλά δεν αποκλείει συνεργασία με Παπαδημάτο - 100 πρόσωπα που τον στηρίζουν

Ανεξάρτητος μεν ο Σπύρος Πολίτης, αλλά δ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι είπε στο thebest.gr για την ανεξάρτητη προς το παρόν κάθοδό του

Ναι μεν κατεβαίνει ανεξάρτητος ως υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας ο Σπύρος Πολίτης, αλλά μιλώντας στο thebest.gr δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδημάτο, τον οποίο όπως μας είπε χαρακτηριστικά "αγαπά και εκτιμά". Ο Σπύρος Πολίτης χθες ανακοίνωσε την ονομασία της παράταξής του "Κύμα" καθώς και 100 πατρινούς που τον στηρίζουν. Πάτρα: Το "Κύμα" του Σπύρου Πολίτη παρουσιάζει 100 πρόσωπα που το στηρίζουν - ΔΕΙΤΕ τα ονόματα

Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Πολίτης από τον περασμένο Οκτώβριο κιόλας έχει ανακοινώσει την αυτόνομη καθοδό του αρχικά απέναντι από τον Κώστα Χριστόπουλο, στάση που συνεχίζει και προς το παρόν καθώς όπως εξηγεί στο thebest.gr "Από την Νέα Δημοκρατία δεν έχει δεχθεί πιέσεις για να μην κατέλθει στις δημοτικές απέναντι -εκτός των άλλων- και στον Νίκο Παπαδημάτο". Πιέσεις για να μην το κάνει, δέχθηκε από φίλους του. Ωστόσο, αν γίνουν πρόωρες εθνικές εκλογές βλέπει πολύ πιθανό σενάριο τη συνεργασία. Δήλωσε πως αγαπά και εκτιμά τον Νίκο Παπαδημάτο και πως η συνεργασία είναι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο, το οποίο όμως προς το παρόν δεν σκέφτεται.

Προερχόμενος από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και έχοντας εκλεγεί στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος ο Σπύρος Πολίτης ερωτηθείς από το thebest.gr για την ανεξάρτητη κάθοδό του στις Δημοτικές Εκλογές απάντησε πως είχε κάνει πολύ νωρίτερα τις επαφές για τη δημιουργία της παράταξής του και πως η καθυστέρηση με την οποία ανακοινώθηκε η στήριξη από τη ΝΔ στο πρόσωπο του κ. Παπαδημάτου είχε σαν αποτέλεσμα να μην είναι μαζί του σε αυτή τη "δημοτική κούρσα".

Θυμίζουμε ότι όταν αποχώρησε από την παράταξη του Κώστα Χριστόπουλου έκανε λόγο για «ανύπαρκτη δημοτική κίνηση που δεν προχώρησε σε καμιά παρέμβαση στα τέσσερα χρόνια». Ο Σπύρος Πολίτης, ήταν στέλεχος από την ίδρυση της παράταξης και δημοτικός σύμβουλος στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Μιλώντας στο thebest.gr δήλωσε πως πρέπει να ενεργοποιηθεί εκ νέου ο κόσμος του αστικού κέντρου της πόλης και γι’ αυτό αποφάσισε να ηγηθεί νέα κίνησης προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε ερώτηση του thebest.gr αν εν ευθέτω χρόνο θα συνεργαζόνταν με τον επίσημα στηριζόμενο από τη ΝΔ για τον δημαρχειακό θώκο της Πάτρας, Νίκο Παπαδημάτο, ο κ. Πολίτης δεν το απέκλεισε. Είπε ωστόσο πως η εξ αρχής διάθεσή του είναι να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητη κίνηση. Εξάλλου όπως είπε στο thebest.gr από τα 100 άτομα που ανακοίνωσε στην παράταξή του "Κύμα", δύο το πολύ τρείς προέρχονται από την οργανωμένη βάση της τοπικής ΝΔ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις