Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

CHRISTIAN TETE: Μας προτείνει τα πιο Stylish Hair Trends της άνοιξης!

CHRISTIAN TETE: Μας προτείνει τα πιο Sty...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανανεωνόμαστε τώρα

To αγαπημένο κομμωτήριο & beauty πολυχώρος Christian Tete στο εμβληματικό νεοκλασικό αρχοντικό στα Ψηλαλώνια μας ενημερώνει για τα καινούρια trends στα μαλλιά μας, τώρα που υποδεχόμαστε την άνοιξη με έκδηλη διάθεση ανανέωσης της εικόνας μας. Χτενίσματα, κουρέματα, χρώματα βασισμένα στο διεθνές προσκήνιο της μόδας και της  ομορφιάς και εκτελεσμένα με όλες τις τελευταίες τεχνικές από το εξειδικευμένο team επαγγελματιών του Chriastian Tete είναι όλα εδώ, αποκλειστικά στο thebest.

*Ποιο χτένισμα επικρατεί σε πασαρέλες και σεμινάρια hair styling του εξωτερικού; Μα φυσικά οι bohemian πλεξούδες. Ένα ανάλαφρο, ανεπιτήδευτο και απόλυτα καλοκαιρινό look σε άπειρες μορφές και παραλλαγές. Τα μαλλιά σηκώνονται ψηλά ή τα αφήνουμε κάτω, όλα ή μέρος τους. Οι πλέξεις ποικίλλουν ανάλογα με την επιθυμία της κάθε γυναίκας.

 

*To κούρεμα που αγαπάμε την άνοιξη- καλοκαίρι 2019 είναι το γεωμετρικό, αυστηρό «καρέ», πιο σοφιστικέ και κολακευτικό σε γραμμή δεν υπάρχει!

Στις βαφές τολμάμε τους παστέλ τόνους, δηλαδή απαλό ροζ, λιλά και γαλάζιο όπως κάνουν οι διάσημες celebrities. Μιλάμε για γλυκές αποχρώσεις με σικάτο αποτέλεσμα που φωτίζουν μοναδικά την επιδερμίδα. Σε όσες φαίνεται εκκεντρικό, αναφέρουμε πως δεν μιλάμε για τους έντονους και «σκληρούς» τόνους του παρελθόντος, αλλά για νέα παλέτα που ειδικά η νεολαία την έχει λατρέψει.

 

Οσες επιλέγετε τα πιο κλασικά χρώματα, προτιμήστε τις ψυχρές, σταχτί αποχρώσεις εάν είστε καστανές. Εάν είστε ξανθιές, να ξέρετε πως το «λευκό» ξανθό έχει παρέλθει και τώρα είναι στη μόδα οι πιο ζεστές ξανθιές ανταύγειες, λεπτές και φυσικές με απαλά «ξανοίγματα».

 

*Yπενθυμίζουμε πως το γνωστό κομμωτήριο Christian Tete στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο της οικογένειας Αντωνοπούλου στα Ψηλαλώνια, με τη διεύθυνση του έμπειρου hair stylist Χρήστου Φόντα και στόχο τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης της γυναίκας και του άνδρα. Πέρα από τη σάλα hair styling, διαθέτει ξεχωριστές αίθουσες για τις πιο σύγχρονες τεχνικές βαφής και χρώματος, για τις μελλόνυμφες, για τους κυρίους, για το μακιγιάζ, για μανικιιούρ –πεντικιούρ, υπηρεσία solarium, χώρο spa καθώς και αυτόνομη μπουτίκ καλλυντικών για όλη την οικογένεια. Μιλάμε για εγκαταστάσεις- πρότυπο στον κλάδο του.

 

Info:

Christian Tete

salon.christiantete.gr

https://christiantete-eshop.gr/

https://www.facebook.com/christiantetePatra/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά