Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ- ΕΙΔΑΝ "CAPTAIN MARVEL", "ΧΗΡΑ", "WONDER PARK"

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ- ΕΙΔΑΝ...

Καλούτσικα έχει πάει και η περιπέτεια επιβίωσης "Αrctic" στο Πάνθεον

Επέστρεψαν οι σινεφίλ της Πάτρας στις αίθουσες μετά το καρναβαλικό ξεφάντωμα και η «Captain Marvel» με τη Μπρι Λάρσον όπου μάλιστα κάνει και μία πολύ σύντομη εμφάνιση όπως συνήθιζε, ο αξέχαστος δημιουργός των κόμικ της Μάρβελ, Σταν Λι, όπως ήταν φυσικό πρωτοστάτησε. Στο δεύτερο 4ήμερο του, το φιλμ έκοψε σε 144 αίθουσες πανελλαδικά, κοντά στα 35.000 εισιτήρια και σε περίπου 2 εβδομάδες έχει ήδη φτάσει τα σχεδόν 136.000.

Στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare όπου παίζεται η ταινία υπολογίζεται πως την έχουν δει έως και την Κυριακή 17/3 πάνω από 4.000 θεατές.

Είναι μία ταινία δυναμική που επιχειρεί να μας πάει στις απαρχές τoυ κόσμου των Εκδικητών – Avengers, συστήνοντας μας την Κάπτεν Μάρβελ ως ουσιαστικά την πρώτη υπερηρωίδα που ήρθε στη Γη, στον κόσμο του Νικ Φιούρι (ο Σάμιοευλ Τζάκσον στο γνώριμο ρόλο αλλά ψηφιακά πειραγμένος για να δείχνει νεότερος). Οι φαν περνούν καλά στην ταινία καθώς έχει μπόλικη δράση, ανατροπές, μηνύματα για τον σεβασμό στα διαφορετικά όντα ενώ στις μπόνους σκηνές στο τέλος θα δείτε και επίσημα την Κάπτεν Μάρβελ να εισχωρεί έστω και στο φινάλε στους Avengers και θα είναι στο φιλμ που όλοι περιμένουν "Αvengers, End game" που μας έρχεται στις 24 Απριλίου 2019, σ’ ένα μήνα και κάτι δηλαδή.

Πάντως αυτό θα λέγαμε πως είναι πια και λίγο το πρόβλημα αυτών των ταινιών. Η Κάπτεν Μάρβελ δεν χαίρει ιδιαίτερης πρωτοτυπίας και μπορεί να έχει καταπληκτική δουλειά στα οπτικά και ηχητικά εφέ, να έχει τις παρουσίες των Ανέτ Μπένινγκ και Τζουντ Λο με μελί χρωματικούς φακούς επαφής, αρκετό χιούμορ όπως με τη γάτα που ουσιαστικά είναι ένα αδηφάγο τέρας, κ.α., ωστόσο από ένα σημείο και μετά νιώθεις και λίγο ότι κάπου έχεις ξαναδεί κάτι παρόμοιο και κοιτάς το ρολόι σου για το φινάλε.

Η ταινία τα πηγαίνει εξαιρετικά και στο εξωτερικό όπου στις ΗΠΑ ήδη έφτασε σε 2 εβδομάδες τα 266 εκατομμύρια δολάρια!

Πλην της Κάπτεν Μάρβελ με την ποιοτική Μπρι Λάρσον, καλά πήγαν από εισιτήρια το χαριτωμένο παιδικό φιλμ «Το Πάρκο των Θαυμάτων», που σε 111 αίθουσες πανελλαδικά πλησίασε τα 14.000 εισιτήρια (παίζεται και στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα) καθώς και η ταινία «Η Χήρα» με την Ιζαμπέλ Ιπέρ και την Κλόε Γκρέις Μόρετζ, που σε 57 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε το 4ήμερο 14-17 Μαρτίου, 10.558 εισιτήρια, σύμφωνα με το flix.gr.

Kαλή παρουσία είχε και η περιπέτεια επιβίωσης «Arctic» με τον Μαντς Μίκκελσεν (παίζεται στην Πάτρα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον), που σε 34 αίθουσες πανελλαδικά, ξεπέρασε τα 7.500 εισιτήρια ενώ το γουέστερν «Οι Αδελφοί Σίστερς» του Ζακ Οντιάρ με τη μουσική του Ελληνογάλλου Αλεξάντρ Ντεσπλά δεν απογοήτευσε και σε 21 αίθουσες πανελλαδικά, έφτασε τα 4.509 εισιτήρια (παίζεται και στην Πάτρα στην αίθουσα 8 των Odeon Veso Mare και αξίζει να το δείτε).

Τέλος «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, παίζεται ακόμη και σε 7 εβδομάδες προβολής αγγίζει πλέον τα 220.000 εισιτήρια πανελλαδικά ενώ το ιδιαίτερο νέο φιλμ του Κινέζου σκηνοθέτη Ζαν Γιμού «Σκιά - Shadow», σε 21 αίθουσες πανελλαδικά, πλησίασε τα 2.900 εισιτήρια (παίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture