Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών που με τη start up τους "μπήκαν" στον 9ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών που...

Η start up τους διακρίθηκε στο διαγωνισμό που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Επιμελητήριο Αχαϊας

Εικοσιπέντε (25) καινοτόμες νεανικές start ups συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας Match and Develop a start up Πάτρας. Ο διαγωνισμός διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο στο επιμελητήριο Αχαΐας. Η κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από φορείς, επιχειρηματίες και μάνατζερ – επιστήμονες εξέτασε τα καινοτόμα πρότζεκτ που παρουσίασαν οι νέοι και έδωσε τελικά το πρώτο βραβείο και το εισιτήριο για τον 9ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας στο «ΚΥΤΙΟΝ».

Η πρόταση των φοιτητών Διονύσιου Μπίτα και Νίκου-Κυριάκου Παπασταύρου, φοιτητών στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και  Τ/Υ του Πανεπιστημίου της Πάτρας, αφορά τη δημιουργία ενός εναέριου συστήματος με εφαρμογή στις γεωργικές καλλιέργειες και γραφική διεπαφή με στόχο την ποιότητα στην παραγωγή. Οι δυο νέοι δουλεύουν την ιδέα τους από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και πλέον φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην παραγωγή. Αυτό που απομένει να κατατεθεί είναι μια πλήρης επενδυτική πρόταση, να τρέξει το πιλοτικό στάδιο και να φέρουν αποτελέσματα.

Η ομάδα του «ΚΥΤΙΟΝ» θα διαγωνιστεί στον 9ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας, όπου οι νικητές θα παραλάβουν εκτός από χρηματικά έπαθλα και την απαραίτητη βοήθεια ώστε να μπει η ιδέα τους σε μια παγκόσμια αγορά προγραμμάτων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις