Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο θρυλικός "Ντάμπο" ετοιμάζεται να πετάξει - Στην πρεμιέρα στο Λος Άντζελες η Τζολί

Ο θρυλικός "Ντάμπο" ετοιμάζετα...

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα

Πριν περίπου μία εβδομάδα δόθηκε η λαμπερή πρεμιέρα του «Dumbo – Ντάμπο» του live action ριμέικ του αγαπημένου φιλμ της Ντίσνει, στο El Capitan Theater στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και ήσαν εκεί από τον σκηνοθέτη της ταινίας Τιμ Μπάρτον και τους πρωταγωνιστές της, Κόλιν Φάρελ, Ντάνι Ντε Βίτο, Εύα Γκριν και Μάικλ Κίτον μέχρι την σούπερ σταρ Angelina Jolie που μάλιστα είχε φέρει μαζί της και τα παιδιά της. Ακόμα παρέστη η Έλεν Μίρεν.

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, μας έρχεται λοιπόν η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο - Dumbo», που θα αφηγηθεί την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν.

Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου.

Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Η ταινία θα προβάλλεται από τις 28 Μαρτίου 2019 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Feelgood μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με υπότιτλους, καθώς και σε 3D. H διάρκειας 112 λεπτών ταινία θα βγει στις ΗΠΑ στις 29/3.

Η Αντζελίνα Τζολί, μητέρα 6 παιδιών, είναι η σταρ – πρωταγωνίστρια των φιλμ Maleficent της Disney.  Στην πρεμιέρα του «Ντάμπο», την περασμένη Δευτέρα 11/3/2019, η Τζολί συνοδευόταν από τα 4 νεότερα παιδιά της, τα δίδυμα Vivienne και Knox και τα παιδιά της Shiloh and Zahara Jolie-Pitt.

Η φωτ. της Τζολί είναι από τo Radio.com.

H φωτ. είναι από την standard.co.uk

H φωτ. είναι από την standard.co.uk

H φωτ. είναι από την standard.co.uk

Η φωτ. είναι από το ΑΠΕ.

Η φωτ. είναι από το ΑΠΕ.

Η φωτ. είναι από το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight