Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένταση, φωνές, και ...γαλλικά προς τους (ελάχιστους) απεργοσπάστες στο κέντρο της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση, φωνές, και ...γαλλικά προς τους ...

Η απεργία των καφέ και εστιατορίων στο κέντρο ήταν γενικευμένη

Είχαν προειδοποιήσει από χθες και το έκαναν πράξη σήμερα. Ο λόγος για την ομάδα περιφρούρησης της απεργίας του ΣΚΕΑΝΑ που έκανε περιπολίες στην Πάτρα τσεκάροντας τα καταστήματα που είχαν παραμείνει ανοικτά.

Εκτός από δύο περιπτώσεις που ακούστηκαν ...γαλλικά οι περιπολίες εστίασαν σε κεντρικούς φούρνους οι οποίοι παρά τις προειδοποιήσεις εξακολουθούσαν να προσφέρουν καφέ, αλλά και σε ξενοδοχεία. Μάλιστα στους εν λόγω φούρνους η κίνηση ήταν αυξημένη, σε κάποιες περιπτώσεις είχαν δημιουργηθεί και ουρές.

"Νέκρωσε" η Πάτρα - Κλειστά καφέ και εστιατόρια - Άναψαν τα αίματα με τους απεργοσπάστες στο κέντρο – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Υπήρξαν πολλές στιγμές έντασης, αλλά και χειροκροτήματα ενθάρυνσης προς την ομάδα περιφρούρησης του Συλλόγου Καταστηματαρχών και Εστίασης, που διοργάνωσε την κινητοποίηση, ενώ υπήρξαν και περαστικοί οι οποίοι αποδοκίμαζαν τα ανοικτά καταστήματα.

Από τα Ψηλαλώνια και την Τριών Ναυάρχων, από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και την Παντανάσσης, την Αγίου Νικολάου, την πλατεία Όλγας, τη Γεροκωστοπούλου και την πλατεία Γεωργίου, τα περισσότερα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν ψησταριές, πιτσαρίες, και αρκετά πρατήρια άρτου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των καφετεριών στο κέντρο της Πάτρας ήταν μεν κλειστές, ωστόσο σε μεγάλες γειτονιές περιφερειακά του κέντρου, όπως Ζαρουχλέικα, Ψαροφάι και αλλού υπήρχαν καφε που άνοιξαν και μάλιστα ήταν γεμάτα κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις