Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Σπύρος Δρακάτος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Ο Σπύρος Δρακάτος υποψήφιος με τον Γρηγό...

Στον Δήμο Πατρέων

"Αποδέχθηκα δίχως δεύτερη σκέψη την πρόταση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την πολυσυλλεκτική αυτοδιοικητική παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!», γιατί ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος έχει συνέπεια στο λόγο του και ταπεινοφροσύνη στην καθημερινότητά του. Επίσης έχει την γνώση και την εμπειρία να ανταπεξέλθει στο ρόλο του, μέσα από τα χρόνια της ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού." Αυτό αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σπύρος Δρακάτος και συνεχίζει:

"Κατά τη διετή θητεία μου σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παραλίας ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος διατελούσε πρόεδρος της ΤΕΔΚ και η συνεργασία μας ήταν άψογη και εποικοδομητική.

Επίσης στη διάρκεια της διετούς ιδιότητάς μου σαν Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Παραλίας δώσαμε έμφαση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Δύο γήπεδα της περιοχής της Παραλίας και του Μιντιλογλίου στρώθηκαν με φυσικό χορτάρι με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης και έτσι ήρθα πολύ κοντά με τους νέους της περιοχής. 

Δώσαμε έμφαση στο μαζικό αθλητισμό όλων των ηλικιών μέσω της διοργάνωσης διαφόρων δράσεων όπως πχ. την πραγματοποίηση μαραθωνίου δρόμου κλπ για να ενεργοποιήσουμε όλο και μεγαλύτερο μέρος των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι να εργαστώ ώστε να δικαιώσω την επιλογή του και το όραμά του και όλοι μαζί να κάνουμε την Πάτρα μας «Πρωτεύουσα ξανά!»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις