Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Νίκος Νικολόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμα της "Νέας Πάτρας" - Τι ζήτησε από τους πολίτες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Νικολόπουλος παρουσίασε το πρόγρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΠΗΝ

Τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ παρουσίασε την Δευτέρα 18 Μαρτίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος.

Το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε 7 θεματικές ενότητες

• Εικόνα πόλης – Περιβάλλον

• Φροντίδα και ασφάλεια για τους δημότες- κοινωνική αλληλεγγύη

• Τέχνη – Πολιτισμός

• Παιδεία – Εκπαίδευση – Αθλητισμός

• Πάτρα smart city

• Ανάπτυξη πόλης – τουρισμός – Νέες θέσεις εργασίας

• Στρατηγική 15ετίας – ΠΑΤΡΑ 2030

Στον ΣΚΕΑΝΑ και την κινητοποίηση των ανθρώπων του κλάδου, για να διεκδικήσουν μια πιο δίκαιη φορολογική και όχι μόνο μεταχείρηση από την κυβέρνηση, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος.

Λίγο πριν παρουσιάσει το πρόγραμμα της παράταξής του, ο κ. Νικολόπουλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει το λογότυπο της παράταξης Πελετίδη, εστιάζοντας στο γεγονός πως ο ιερός ναός του Αγ. Ανδρέα έχει τοποθετηθεί ανάποδα στην γραφιστική απεικόνιση και με τον σταυρό προς τα κάτω.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος, έθεσε ρητορικά ερωτήματα απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους της Πάτρας αλλά και τους χιλιάδες θεατές, σε ζωντανή σύνδεση με τη συνέντευξη τύπου που έδινε.

Εκτός των άλλων ο κ. Νικολόπουλος από το βήμα της ΕΣΗΕΠΗΝ δήλωσε,

"Ο συνδυασμός μας εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, επεξεργάστηκε και έχει ολοκληρώσει ένα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε τομέα του δημοτικού έργου, αλλά και για κάθε πλευρά της Πάτρας. Δεν θέλω να εμφανιστεί ως κομπασμός, αλλά ένα τόσο αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα, είμαι βέβαιος πως δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο παρελθόν από άλλη δημοτική παράταξη" είπε αναφέροντας πως σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, το οποίο θα περιέχει το αναλυτικό πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, το οποίο θα προκύψει από την ανάλυση των συνεργατών της παράταξης.

"Σε αυτή την πόλη υπήρξαν και υπάρχουν πολλοί ικανοί άνθρωποι. Το πρόβλημά μας είναι πως ποτέ αυτοί οι ικανοί άνθρωποι δεν θέλησαν ή δεν τους επιτράπηκε να εργαστούν μαζί και από κοινού. Ή ότι, κάποιες φορές, ο προσωπικός εγωισμός έστεκε πάνω από την προσπάθεια για το κοινό καλό" είπε εκτός των άλλων ο κ. Νικολόπουλος

Εξάλλου και σε ότι αφορά στο πρόγραμμα της παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων δήλωσε πως το τελικό σχέδιο θα προκύψει μετά τη δημόσια διαβούλευση που θα γίνει με φορείς και πολίτες της Πάτρας.

Η οριστική ανακοίνωση του προγράμματος θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, στις 10 Απριλίου και στον πολυχώρο «Επίκεντρο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις