Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρ. Αλεξόπουλος: Η Πάτρα υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές για τα δίκαια των ανθρώπων και των επαγγελματιών της

Γρ. Αλεξόπουλος: Η Πάτρα υπερβαίνει τις ...

Η πρότασή του

Την υπογραφή όλων των βουλευτών και των φορέων της Πάτρας, αλλά και των υποψηφίων παρατάξεων στις εκλογές του για τον α΄ και β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης κάτω από ένα κείμενο που θα συνταχθεί από το Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής και θα σταλεί σε όλα τα αρμόδια υπουργεία, πρότεινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης- διαμαρτυρίας και ενημέρωσης του ΣΚΕΑΝΑ σήμερα, Δευτέρα 18/3/2019, στην πλατεία Γεωργίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

«Είναι ανάγκη επιτέλους να ομονοήσουμε σε αυτή την πόλη, πάνω σε θέματα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως είναι το πλήγμα που έχουν δεχθεί οι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης, της αναψυχής και παρεμφερών επαγγελμάτων και η αναγκαιότητα στήριξή τους προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν και να αποφύγουν το λουκέτο. Η Πάτρα δεν αντέχει άλλα λουκέτα» δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος.

«Ελπίζω και περιμένω να υπάρξει ανταπόκριση σε αυτό το αίτημά μου για να δείξουμε ότι η Πάτρα ξέρει και μπορεί να υπερβαίνει τις όποιες διαχωριστικές γραμμές, όταν έχει να κάνει με τα δίκαια των ανθρώπων της και των επαγγελματιών που στηρίζουν την οικονομία της»

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις