Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη φοιτητών στην Ασφαλτική Πατρών της Χριστίνας Αλεξοπούλου

Επίσκεψη φοιτητών στην Ασφαλτική Πατρών ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ασφαλτική Πατρών», της Χριστίνας Αλεξοπούλου, πραγματοποίησαν φοιτητές Πανεπιστημιακών Τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών από όλη την Ελλάδα. Η επίσκεψη έλαβε χώρα στο πλαίσιο του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 15-17 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με την την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του οποίου η Αχαιή Πολιτικός μηχανικός και Επιχειρηματίας είναι εκλεγμένο μέλος.

 

Μεταξύ άλλων, οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου εν ώρα εργασίας, όπου η κυρία Αλεξοπούλου παρουσίασε τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της γραμμής παραγωγής και απάντησε σε σειρά ερωτήσεων σχετικών με την παραγωγική διαδικασία, τη διασφάλιση ποιότητας, την πιστοποίηση της εταιρείας για συμμετοχή σε μεγάλα έργα και τους υψηλούς ρυθμούς παραγωγής που επιτυγχάνονται κατά τη συμμετοχή σε τέτοια έργα, όπως η «Ολυμπία Οδός», για την οποία η «Ασφαλτική Πατρών» παρήγαγε το ασφαλτόμιγμα δεκάδων χιλιάδων χιλιομέτρων οδοστρώματος.

 

Σε δήλωση της μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η Χριστίνα Αλεξοπούλου ανέφερε: «Ως φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, θυμάμαι τη σημασία των on site επισκέψεων σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις υψηλού ενδιαφέροντος. Οι φοιτητές με αυτό τον τρόπο αντιλαμβάνονται στην πράξη την αξία της θεωρητικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν. Εύχομαι η σημερινή εμπειρία των παιδιών, που τίμησαν με την παρουσία τους την εταιρεία μας και όλους όσοι εργαζόμαστε σε αυτήν, να αποδειχθεί χρήσιμη στην πορεία των σπουδών τους και στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις