Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δωρεάν μαθήματα decoupage για τα μέλη της Αντικαρκινικής εταιρείας

Πάτρα: Δωρεάν μαθήματα decoupage για τα ...

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Στο πλαίσιο των δράσεων για πρόληψη και ενημέρωση όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με την υγεία , με στόχο πάντα την ποιότητα ζωής , το Παράρτημα Πατρών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας , αποφάσισε να προσφέρει στα μέλη -Φίλους και Φίλες του ΔΩΡΕΑΝ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ decoupage και άλλες σχετικές με αυτό τεχνικές, ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ, στο Γραφείο του Παραρτήματος.

Εκτιμά ότι ,με την κίνηση αυτή ,θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν, να εκφραστούν, να δημιουργήσουν ,να ψυχαγωγηθούν. Μέσα σε όμορφο και φιλικό περιβάλλον ,που προάγει την ανθρώπινη επικοινωνία και ενισχύει την θετική στάση απέναντι στα καθημερινά προβλήματα, αυτοί  θα γνωρίσουν καλύτερα τους σκοπούς και το έργο της Αντικαρκινικής και θα μπορέσουν να  συμμετάσχουν ενεργά σε όποιες δραστηριότητες   υπάρξει ανάγκη.

Η  τεχνική του decoupage, που λατρεύτηκε ανά τους αιώνες και άντεξε στον χρόνο, η μεταμόρφωση αντικειμένων  με παρεμβάσεις και αναπαλαίωση, εξελικτικά έφτασε από τον 13ο αιώνα, κυρίως από Κίνα, στην Ευρώπη και μας προσφέρει την γνώση , την ευχαρίστηση, την ψυχική ισορροπία, την ποιότητα. Χάρις σε αυτήν, μπορούμε να συνδυάσουμε ποικίλα υλικά, μοτίβα, χρώματα και με φαντασία, αγάπη και μεράκι ,τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και συναρπαστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις ομάδες που σχηματίζονται , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα  6932817275  και 2610225590 και στο mail  : [email protected]     Ανάλογα με την ημερομηνία δήλωσης  συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις