Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην τελική ευθεία για το... καλύτερο εκλέρ! Στη "μάχη" ο Πατρινός Λάζαρος Πολίτης! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην τελική ευθεία για το... καλύτερο εκ...

Ο διαγωνισμός θα γίνει την Δευτέρα 19 Μαρτίου

Η προετοιμασία του Τελικού Διαγωνισμού της Γαλλικής Πρεσβείας για το καλύτερο εκλέρ, ξεκίνησε με τον Πατρινό μας Λάζαρο Πολίτη να είναι έτοιμος να δώσει τη δική μου μάχη για να κερδίσει!

Ο τελικός θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 18 Μαρτίου

 

Στο πλαίσιο του εγχειρήματος «Goût de France – Good France 2019», ο διαγωνισμός MaziChef για το καλύτερο ελληνικό εκλέρ διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και τον σεφ της Πρεσβείας, με τη συμβολή γνωστών Ελλήνων και Γάλλων σεφ.

Ο τελικός θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στην Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα, μετά από τέσσερις προεπιλογές στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, και στα Χανιά.

Οι 4 φιναλίστ που θα συμμετέχουν στον τελικό του διαγωνισμού MaziChef για το «Καλύτερο Ελληνικό Εκλέρ» προέκυψαν από τις περιφερειακές προεπιλογές έγιναν στις προαναφερόμενες πόλεις.

Το εισιτήριο για τον τελικό  ο Λάζαρος Πολίτης τομ πήρε με την αλμυρή εκδοχή του εκλέρ με μους φέτα και χαλούμι, χωριάτικο φύλλο και ζελέ μαυροδάφνη που εντυπωσίασε τους κριτές στον 1ο γύρο του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight