Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παντοτινό αντίο στη δασκάλα Πένυ Σακοβέλη

Πάτρα: Παντοτινό αντίο στη δασκάλα Πένυ Σακοβέλη

Έγινε η κηδεία της

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τη δασκάλα Πένυ Σακοβέλη η οποία έφυγε από τη ζωή στα 59 χρόνια της. Η κηδεία της έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας και ακολούθησε  η ταφή της στο Α’ Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών.

Βαρύ το πένθος για την εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας - Έχασε δώδεκα εκπροσώπους της μέσα σε λίγους μήνες

 

Ο θάνατός της προκάλεσε θλίψη. Ήταν υπεύθυνη Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση,. Οι συμμαθήτριες της θέλησαν με μια «χαμογελαστή» φωτογραφία να την αποχαιρετίσουν. Η Πένυ Σακοβέλη έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αφήνοντας πίσω δύο παιδιά τον Νικόλαο και την Εύη, ενώ απαρηγόρητοι είναι και οι γονείς της Ιωσήφ και Ευανθία Σακοβέλη.

Οι συμμαθήτριες της Πένυς Σακοβέλη την αποχαιρετούν με μία φωτογραφία & συγκινητικά λόγια: Καλό ταξίδι Πρόεδρε

 

Είχε συνδέσει το όνομά της με την περιβαλλοντική εκπαίδευση και ήταν η πρώτη που ανέλαβε το συγκεκριμένο Τμήμα (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Αχαΐας) και εργάστηκε με πάθος, ενώ αφιερώθηκε στις καινοτόμες δράσεις.

Από τις τελευταίες της συμμετοχές σε εκδηλώσεις ήταν αυτή  που έγινε τον Ιανουάριο για τη βράβευση των σχολείων για τα «ευέλικτα καπάκια». Επίσης η Πένυ Σακοβέλη ήταν μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «ΕΛΠΙΔΑ».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις