Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η "Νέα Πάτρα" και στον διαδικτυακό αέρα

Η "Νέα Πάτρα" και στον διαδικτυακό αέρα

Η ιστοσελίδα www.neapatra.gr είναι ήδη στον (διαδικτυακό) αέρα

"Η ιστοσελίδα www.neapatra.gr είναι ήδη στον (διαδικτυακό) αέρα και σας περιμένει όλους να την επισκεφθείτε. Πρόκειται για την επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», η οποία δεν δημιουργήθηκε μόνο για την προεκλογική περίοδο, αλλά αντίθετα με τα έως σήμερα ισχύοντα, θα συνεχίσει να αποτελεί έναν ενεργό και διαδραστικό κόμβο ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ της παράταξης και των πολιτών της Πάτρας", όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:


"Ήδη, ο διαδραστικός χαρακτήρας της ιστοσελίδας φαίνεται στην ενότητα «Η γνώμη σου – Τι θέλεις να αλλάξει» όπου κάθε πολίτης μπορεί ελεύθερα να καταθέσει την άποψή του και να επισημάνει τα κακώς κείμενα στην πόλη.

Η συγκεκριμένη λειτουργία θα εμπλουτιστεί και θα ενισχυθεί το επόμενο διάστημα, ενώ πρόθεση του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου Δημάρχου, Νίκου Νικολόπουλου, είναι αμέσως μετά τις εκλογές, η δική του δημοτική Αρχή θα ενσωματώσει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του δήμου, ώστε τα αιτήματα των πολιτών να απαντώνται σε real time και η ανταπόκριση των υπηρεσιών του δήμου να είναι άμεση.

Ακόμα, η ιστοσελίδα διαθέτει έναν διαδραστικό χάρτη, όπου κάθε πολίτης, ανάλογα με την περιοχή διαμονής του, μπορεί να βαθμολογήσει με ένα έως πέντε αστέρια, είκοσι τέσσερις (24) κρίσιμους τομείς του δημοτικού έργου και της ποιότητας ζωής στην Πάτρα, που είναι οι εξής:

Καθαριότητα

Πρόνοια

Υγειονομική Κάλυψη

Περιβάλλον – Ρύπανση

Προσβασιμότητα ΑμεΑ

Ανάγκες Παιδιού

Ανάγκες Νεολαίας

Ανάγκες Γυναίκας

Ανάγκες Τρίτης Ηλικίας

Σχολικά Κτίρια

Συγκοινωνία

Κυκλοφοριακό

Επάρκεια & Ποιότητα Νερού

Δίκτυο Αποχέτευσης Ομβρίων

Δίκτυο Αποχέτευσης Λυμάτων

Κατάσταση Οδικού Δικτύου

Κατάσταση Πεζοδρομίων

Πλατείες

Παιδικές Χαρές

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Οδικός Φωτισμός

Αδέσποτα Ζώα

Λειτουργία Δημοτικών Υπηρεσιών

Η συμμετοχή των πολιτών στη συγκεκριμένη διαδικτυακή βαθμολογία αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, το οποίο η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα εντάξει στο σχεδιασμό της, θέτοντας τις απολύτως πρώτες προτεραιότητες ανά περιοχή, ως δημοτική Αρχή.

Επίσης, στην ιστοσελίδα www.neapatra.gr, έχουν ήδη αναρτηθεί με πολύ απλό τρόπο, οι θέσεις και ο σχεδιασμός της παράταξης, σε πέντε βασικούς τομείς.

Αυτοί είναι:

Ζώντας και περπατώντας στο κέντρο και στις γειτονιές του Δήμου.

Φροντίδα για τους Δημότες – Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Γ.   Ανάπτυξη – Τουρισμός – Νέες Θέσεις Εργασίας
Δ.   Άμεση Εξυπηρέτηση του Δημότη – Ορθή Διαχείριση του Δήμου – Διαφάνεια.
Ε.   Προτεραιότητα στα «φαντάσματα» της πόλης.

Ακόμα, στην ιστοσελίδα μπορούν όλοι να βρουν πληροφορίες για τον επικεφαλής της παράταξης, καθώς επίσης και για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της.

«Η Νέα Πάτρα, απαιτεί νέα και σύγχρονα μυαλά, αλλά και διαφορετικές ταχύτητες. Η ιστοσελίδα μας αποτελεί ένα μόνο δείγμα των προθέσεών μας για έναν Δήμο που θα διεκδικήσει επάξια τον μητροπολιτικό του ρόλο στην Ελλάδα και την Ευρώπη του 21ου αιώνα» σημειώνει ο Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την επίσημη έναρξη λειτουργίας του www.neapatra.gr".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις