Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγγελάκας: Αν δεν εμφανιστούν οι "Rotting Christ" δεν έρχομαι ούτε εγώ- Βολές κατά του Δήμου της Πάτρας

Αγγελάκας: Αν δεν εμφανιστούν οι "R...

Πανελλήνια διάσταση έχει πάρει το θέμα - "Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος να ξαναβρεί την αίγλη του"

Πανελλήνιες διαστάσεις έχει πάρει η απόφαση του Δήμου της Πάτρας να πάρει πίσω την αίθουσα "Αίγλη" της Βέσο Μάρε που είχε αρχικά παραχωρηθεί για την αποψινή συναυλία των "Rotting Christ". Σάλος από την αποκάλυψη του thebest για την συναυλία του «Σάπιου Χριστού» - Ο Δήμος Πάτρας πήρε πίσω την αίθουσα. Όπως είχε απόκαλύψει το thebest.gr ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Ανδρέας Νικολακόπουλος, που στηρίζεται από την «Χρυσή Αυγή», επισκέφθηκε αρχικά τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο από τον οποίο ζήτησε να παρέμβει ώστε να μην γίνει η συναυλία.

Σήμερα το πρωί η οριστική απόφαση για τη συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα- Θα ματαιωθεί η αποψινή εμφάνιση ή όχι;

Στην συνέχεια, ο χρυσαυγίτης υποψήφιος Περιφερειάρχης, μαζί με 4 ακόμα άτομα, κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας να ματαιωθεί η εμφάνιση του συγκροτήματος επειδή όπως υποστηρίζουν προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των Χριστιανών.

Το συγκρότημα με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για μεσαίωνα και αναφέρει με δηλώσεις του στο thebest.gr ότι η πρώτη ενημέρωση που είχαν από το Δήμο της Πάτρας ήταν ότι η συναυλία τους δεν θα πραγματοποιηθεί με εντολή του Δημάρχου της Πάτρας, λόγω του περιεχομένου της.

Για νέο μεσαίωνα κάνει λόγο η εταιρεία που φέρνει στην Πάτρα το συγκρότημα «Σάπιος Χριστός»- ΟΛΗ η ανακοίνωση

Από την πλευρά του Δήμου ανακοινώθηκε ότι η ματαίωση οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα. H απάντηση του Δήμου της Πάτρας για την ακύρωση της συναυλίας του συγκροτήματος "Σάπιος Χριστός"

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο Γιάννης Αγγελάκας, ο οποίος είχε προγραμματίσει να δώσει συναυλία στην "Αίγλη" αύριο Σάββατο, με βολές του κατά του Δήμου της Πάτρας, αναφέρει ότι αν δεν εμφανιστούν οι Rotting Christ, ούτε ο ίδιος θα εμφανιστεί. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του: "Rotting Greece (Σάπια Ελλάδα) μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων" αναφέρει ο Γιάννης Αγγελάκας σχετικά με τον Πανελλήνιο σάλο που δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα μετά την απόφαση να μην παραχωρηθεί ο χώρος της Αίγλης στο συγκρότημα Rotting Christ.

Όπως επίσης τονίζει "αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε, δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη".

Στο θέμα παρενέβη χθες και ο π. υπουργός και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νάσος Ηλιόπουλος για τη συναυλία των Rotting Christ: Λογοκριτές η Δημοτική Αρχή της Πάτρας

 

 

 

H απάντηση του Δήμου της Πάτρας για την ακύρωση της συναυλίας του συγκροτήματος "Σάπιος Χριστός"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις